transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-02-2016

Agentiile Pastel si More Than Pub - servicii de comunicare integrata pentru Podravka Romania

Agentiile Pastel si More Than Pub - servicii de comunicare integrata pentru Podravka Romania

Agențiile Pastel și More Than Pub au fost alese de grupul croat Podravka pentru a gestiona în 2016 serviciile de comunicare integrată pentru ambele branduri deținute de grup pe piața din România, Vegeta și EVA. În urma câștigării pitch-ului organizat în luna ianuarie, după un proces riguros de selecție, agenția Pastel va continua anul acesta să se ocupe de dezvoltarea și implementarea conceptelor și strategiei de campanie, creație, producție, evenimente și media, alături de agenția de marketing public relations More Than Pub, care va asigura serviciile de comunicare și relații publice.       

„Credem că succesul oricărui proiect este garantat de asocierea cu profesioniști de încredere, care dau dovadă de seriozitate și flexibilitate, răspund cererilor noastre în mod creativ și sunt capabili să ofere soluții practice. Am găsit aceste calități în abordarea celor două echipe cu care am ales să lucrăm anul acesta, Pastel și More Than Pub și suntem convinși că vom avea o colaborare fructuoasă.”, spune Cristina Ghiurluc, Marketing Director Podravka România.

„Ne bucurăm foarte mult pentru faptul că Podravka ne-a arătat încrederea sa în abordarea și ideile noastre, continuând să constuim și anul acesta campanii cât mai potrivite unui brand cu o asemenea tradiție. Suntem onorați să lucrăm cu un client atât de deschis și cu o abordare partenerială care vine în sprijinul agențiilor și suntem siguri că vom face echipă foarte bună cu More Than Pub pentru a implementa împreună proiecte definitorii pentru brand.”, declara Dana Nae Popa, Managing Director Pastel.

„Avem onoarea de a lucra pentru o companie cu inimă și cu tradiție, ale cărei valori le admirăm de multă vreme.

Ne propunem ca împreună să implementăm proiecte de impact, prin care să surprindem plăcut publicurile-țintă.” - Mihaela Petrovan, Director General More Than Pub.

Istoria companiei Podravka începe în anul 1934, când frații Wolf au pus bazele primului atelier de procesare a fructelor într-un mic orășel din Croația, Koprivnica. Ceea ce au început ei, de-a lungul timpului s-a dezvoltat într-una dintre cele mai mari firme din industria alimentară a Europei Centrale și de Est. Astăzi grupul Podravka are peste 6000 angajați și este cunoscut în peste 40 de țări de pe 5 continente ale lumii. Vegeta, adaosul universal pentru mâncare, este cea mai cunoscută marcă a companiei Podravka, fiind denumită și „cea mai bună creație croată”.        

Pastel este agenția de comunicare integrată specializată în crearea de experiențe de brand. Cu o activitate de 10 ani pe piața din România, agenția deține în portofoliu clienți din arii diferite, precum auto, FMCG, servicii, industrial. Pastel oferă în prezent servicii de comunicare integrată pentru Beiersdorf, Bergenbier, Bonduelle, Colgate-Palmolive Romania & Polonia, Dacia & Renault, Jacobs Douwe Egberts, JTI, Kika, Mega Image, Mondelez, Omega Pharma, Podravka, Reckitt Benkiser (Durex & Scholl), Royal Canin Romania & Bulgaria, Sandoz, Sensiblu, TCC, TenarisSilcotub.

More Than Pub este o agenție de marketing public relations (MPR), focusată pe soluții elegante de business pentru branduri vizionare. De 10 ani asigură strategia de comunicare și serviciile integrate de public relations, direct marketing, event marketing, art&copywriting pentru zeci de clienți, printre care se numără Active Watch, Agrana, AltFactor, Asociația Accept, Bayer, Bittnet, Canon, Ciserom, Crescendo, Deichmann, DB Schenker, DentalOne, Deutsche Leasing, FamousRoses, Groupe SEB (Tefal, Rowenta, Krups), Ipso Agricultura, Jardina, Koliba, Leumi Bank, Medialine, Mercedes-Benz România, Rotta Natura, Sage France (Deveho & Finange), Smart Project Solutions, Telekom, TMF Group, Trust Motors (Peugeot) și alții.           

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar