transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-02-2019

Ambalarea corespunzatoare a marfurilor produse sau comercializate - avantaj economic

Ambalarea corespunzatoare a marfurilor produse sau comercializate - avantaj economic

Companiile care produc, vand sau transporta produse de orice fel - fie ele alimentare sau nealimentare - au nevoie sa acorde maxima atentie partii de ambalare. Desi poate parea cea mai nesemnificativa chestiune, de fapt este ceva extrem de important pentru succesul operatiunilor. De aceste detalii poate depinde profitul companiei intr-un mod destul de puternic.

In primul rand, printr-o ambalare corecta, se evita deteriorarea unor produse in timpul transportului si manipularii in depozite, ceea ce inseamna evitarea unor pierderi asumate in final de companie. Apoi, ambalarea corecta inseamna si respect fata de parteneri si clienti, deci se evita incetarea unor contracte de colaborare sau de vanzare din cauza modului in care marfa ajunge si se pastreaza pe linia de parteneri, catre clientii finali.

Sa ne gandim la anumite produse care pleaca din fabrica nu foarte bine ambalate. O parte dintre acestea vor suferi daune pe parcurs, spre depozitele retailerilor sau ulterior, spre spatiile de vanzare, mai ales in urma incarcarii si descarcarii repetate in masinile de transport. Cineva isi va asuma aceste pierderi - cel mai probabil producatorul. Insa partenerii din lantul de distributie vor avea o problema cu lipsa stocurilor necesare la nivelul de calitate dorit si, daca situatia se va repeta, este foarte probabil sa caute un alt furnizor mai atent la astfel de detalii.

Pentru a se evita un asemenea scenariu, ideala este colaborarea cu o firma specializata in productie de solutii de ambalare.

Ambalajele profesionale sunt de diverse tipuri si se pot adapta in functie de nevoile exacte ale clientilor. Pentru transport si pastrare in conditii optime, chiar si cele mai rezistente produse au nevoie de solutii de ambalare corecte. Ambalajele trebuie sa fie produse la standarde ridicate de calitate, pentru a rezista atat cat este necesar, pentru a proteja continutul ambalat.

"Acum puteti preveni toate aceste neajunsuri prin aplicarea unor solutii de ambalare performante utilizand folii speciale, benzi adezive si protectii din carton. In acest mod marfurile vor ajunge la adresa dorita in perfecta strare de utilizare iar dumneavoastra va veti bucura de intreaga incredere si consideratie a clientilor respectivi", spun cei de la CTL Ambalaje, companie specializata ca producator folie stretch si alte ambalaje utilizate in industrie si retail.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar