transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-04-2016

Burse de 37.500 euro vor fi oferite de Transylvania College pentru elevi exceptionali din Romania

Burse de 37.500 euro vor fi oferite de Transylvania College pentru elevi exceptionali din Romania

Trei elevi cu rezultate academice exceptionale, aflati în prezent în clasa a VIII-a, vor putea beneficia, începând cu anul scolar 2016-2017, de burse de excelentă oferite prin intermediul unui nou program lansat în acest an de Fundatia Transylvania College din Cluj-Napoca. Bursele, cu o valoare anuală de 37.500 euro, vor acoperi pentru cei trei elevi selectati cursurile în Liceul International Cambridge din cadrul Transylvania College, cu predare în limba engleză.

Candidatii pentru bursele oferite de Transylvania College Scholarship Society pot fi elevi din orice institutie de învătământ, din orice oras din tară. Bursele sunt oferite pentru întreaga perioadă a studiilor liceale si includ integral taxa anuală de scolarizare, iar în cazul elevilor din alte localităti, cazarea în internatul scolii. Care sunt etapele de înscriere în programul de burse

Candidatii vor avea de parcurs trei etape, fiecare fiind eliminatorie. Prima este depunerea până pe data de 6 mai a unui dosar ce trebuie să contină cererea de bursă, scrisoarea de motivatie a elevului, o scrisoare de motivatie din partea părintelui si una de recomandare din partea unui cadru didactic (tipizată). Toate documentele vor fi solicitate prin e-mail la adresa: scholarship-society@transylvania-college.ro.

A doua etapă presupune sustinerea testelor de admitere, la limba engleză si matematică.

Probele scrise sunt programate pentru 16 mai, dată la care toti candidatii pentru înscriere în Liceul International Cambridge vor sustine examenul de admitere.

Etapa finală va fi interviul cu comisia de burse, în perioada 30 mai – 3 iunie, aceasta fiind alcătuită din reprezentati ai scolii, ai părintilor din comunitatea Transylvania College, reprezentanti ai universitătilor locale si specialisti din mediul de business.

Trei dintre candidatii care vor trece cu succes prin toate etapele de mai sus vor deveni beneficiarii bursei de excelentă Transylvania College Scholarship Society. Ei vor fi anuntati public în data de 10 iulie. Bursele vor fi acordate pentru întreg ciclul scolar (patru ani), în conditiile unei evaluări anuale a elevilor respectivi.

Elevi îndrumati să-si urmeze vocatia

Noul program Transylvania College Scholarship Society le oferă elevilor oportunitatea de a începe studiile liceale într-un sistem bazat pe curriculum-ul national al Marii Britanii, centrat pe elev si adaptat conform abilitătilor si aspiratiilor fiecăruia.

Această personalizare este dată de faptul că, la Transylvania College, fiind scoală britanică, elevii au posibilitatea de a-si alege o parte dintre disciplinele pe care le studiază, asumându-si astfel un traseu educational relevant în raport cu viitoarea lor carieră. În plus, elevii beneficiază pe parcursul liceului de consiliere si orientare în carieră, fiind sprijiniti să formuleze aplicatii pentru universităti de top din întreaga lume.

În liceul Transylvania College, elevii se pregătesc pentru a sustine examene IGCSE si A-Levels la toate disciplinele studiate. Examenele A-Levels sunt echivalente ale Bacalaureatului si sunt recunoscute pentru admitere la facultătile din România si din 150 de tări din lume. Absolventii Transylvania College din ultimele două promotii studiază acum la universităti de prestigiu din lume, în diverse domenii (London School of Economics, Univ. of Bath, Univ. of Melbourne, Ecole Hoteliere de Lausanne, Hochshule Bonn Rheinsieg, Koln University, Univ. of Glasgow, Rotterdam Univ., Univ. of Sussex, Brunel Univ., City Univ., Westminster Univ., Univ. of Southampton, Kingston Univ., Bournemouth Univ., Univ. of Reading, Birkbeck Univ.) si din tară (UMF, UBB, Universitatea Tehnică, FSEGA).

Mai multe detalii despre noul program de burse al Transylvania College sunt disponibile pe site-ul scolii: www.transylvania-college.ro

Candidaturile vor fi trimise în atentia: Domnita Fechete – Development & Alumni Manager, Transylvania College, Aleea Băisoara 2A, Cluj-Napoca, Cluj, România, 400445, Tel:  0724 087 142.

Transylvania College este singura scoală internatională din Cluj-Napoca si din regiune acreditată la nivel national de către ARACIP si international, de către Departamentul pentru Educatie din Marea Britanie, având statutul oficial de scoală Britanică Internatională (BSO-British School Overseas). În anul 2010, Transylvania College a obtinut si acreditarea Cambridge pentru a oferi, în liceu, pregătire pentru examenele Cambridge IGCSE si A-Levels.

Transylvania College este totodată membru acreditat în Consiliul scolilor Britanice Internationale COBIS si membru al asociatiei scolilor de elită din lume, Round Square, din care face parte si Gordonstoun, scoala absolvită de Printul Charles.

Pe drumul excelentei, scoala a dobândit numeroase premii la nivel national (scoala anului în România) si international (3 premii I la festivalurile COBIS Young Scientist Film Awards; Premiul “Diana Award” – acordat de două ori consecutiv elevilor Transylvania College; 3 premii obtinute la concursurile internationale lansate de Agentia Spatială Europeană ESA), precum si cele mai bune rezultate din tară obtinute la examenele internationale Cambridge.

În 2015, Transylvania College. The Cambridge International School in Cluj a fost singura scoală din Europa nominalizată la categoria ”scoala britanică internatională a anului” în cadrul TES, Independent School Awards, clasându-se în primele 4 locuri.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar