transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-03-2016

Campanie Visa pentru Jocurile Olimpice de la Rio 2016

Campanie Visa pentru Jocurile Olimpice de la Rio 2016

Românii care plătesc în perioada 15 martie - 30 aprilie 2016 cumpărăturile realizate în magazine sau online cu un card Visa intră automat în cursa pentru câştigarea unei excursii la Jocurile Olimpice de la Rio 2016.  

Visa Europe și băncile membre din România organizează campania promoţională „Plăteşte cu orice card Visa şi poţi câştiga o excursie la Jocurile Olimpice de la Rio 2016”, în cadrul căreia sunt luate în considerare toate plățile efectuate cu orice tip de card Visa emis de una dintre cele 18 bănci participante la campanie.  

Persoanele fizice și juridice care doresc să participe la promoţie trebuie doar să îşi utilizeze cardul Visa la cumpărături în această perioadă, iar înscrierea se face automat la efectuarea tranzacţiei. Mai multe plăţi aduc deţinătorilor de carduri şanse în plus pentru a câştiga o excursie în Brazilia, iar tranzacţiile contactless au şanse duble la tragerea la sorţi.  

Tranzacţia norocoasă îi va aduce posesorului de card o călătorie VIP pentru două persoane la Jocurile Olimpice de la Rio 2016, în perioada 18 - 22 august. Premiul include biletele de avion, cazarea la un hotel de minim 4 stele, bilete pentru două persoane la trei competiții preselectate și la ceremonia de închidere, transport pe durata şederii la Rio de Janeiro și un tur turistic al orașului. Cheltuielile totale suportate de Visa se ridică la aproximativ 24.000 euro.

Tragerea la sorţi va avea loc până la jumătatea lunii mai, iar câştigătorul va fi contactat în maxim 10 zile lucrătoare de banca emitentă a cardului Visa. Mai multe detalii despre campanie şi regulament sunt disponibile pe site-ul www.visa.ro.

   

Chiar dacă turiştii străini nu vor avea nevoie de viză pentru Jocurile Olimpice de vară din Brazilia, cu siguranţă cardul Visa va fi necesar pentru a plăti produsele și serviciile din locațiile Jocurilor Olimpice.

În 2016, Visa sărbătorește 30 de ani de când este sponsorul oficial pentru serviciile de plăți al Jocurilor Olimpice organizate în întreaga lume.

Visa Europe este o companie de tehnologii de plată deţinută şi operată de băncile membre şi alţi furnizori de servicii de plăţi din 38 de ţări din Europa.

În Europa, există peste 500 de milioane de carduri Visa şi 1 € din fiecare 6€ cheltuiţi este pe un card Visa. Cheltuielile totale realizate pe cardurile Visa depăşesc 2.000 miliarde de euro, în timp ce cheltuielile efectuate la POS reprezintă 1.500 miliarde de euro.

Începând cu anul 2004, Visa Europe a devenit independentă de Visa Inc. şi este înregistrată în Marea Britanie, cu licenţă exclusivă, irevocabilă şi perpetuă în Europa. Ambele companii acţionează în parteneriat pentru a facilita plăţile cu Visa la nivel global, în peste 200 de ţări.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar