transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-02-2016

Carrefour a colectat peste 12 tone de baterii uzate in cadrul programului Recicleaza si te recompensam

Carrefour a colectat peste 12 tone de baterii uzate in cadrul programului Recicleaza si te recompensam

Carrefour România a colectat în intervalul aprilie – decembrie 2015 peste 12 tone de baterii uzate si acumulatori vechi în cadrul programului  “Reciclează si te recompensăm!”- disponibil în hipermarketurile sale din toată tara. Astfel, pentru fiecare 4 baterii uzate sau 4 acumulatori vechi adusi la urnele speciale, clientii au fost recompensati cu o baterie nouă de tip R6, marcă proprie Carrefour.

Campania, implementată în colaborare cu CCR REBAT, s-a desfăsurat în perioada 1 aprilie -  31 decembrie 2015. În decursul celor 9 luni, 28 de hipermarketuri participante la colecta au strâns 12,1735 tone de baterii uzate si acumulatori vechi, greutate tradusă într-un număr total de 532.736 de baterii.
 
„Implicarea continuă în initiative care au drept scop protejarea mediului înconjurător reprezintă un angajament pe care Carrefour si l-a asumat fată de clientii săi. Deseurile de baterii si acumulatori sunt nocive, acestea nefiind biodegradabile, de aceea încercăm să facilităm întregul proces prin asigurarea de spatii în care clientii nostri să poată recicla o gamă cât mai largă de produse, de la electronice si electrocasnice, până la hârtie sau mase plastice.”, a declarat Andreea Mihai, Director Marketing Carrefour România.

Aflat deja la a doua editie de desfăsurare, programul are drept obiectiv încurajarea unui comportament responsabil fată de mediul înconjurător prin reciclarea deseurilor de baterii. Carrefour împreună cu partenerul său CCR Rebat a reusit să colecteze în această periodă aproape de doua ori mai multe baterii decât îsi propusese la demararea programului.

Cu peste 10.

100 de magazine în 34 de tări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primeste în magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse si servicii la preturi echitabile.

În România, Grupul Carrefour numără 189 de magazine dintre care 29 hipermarketuri 'Carrefour', 106 supermarketuri 'Market', 43 magazine de proximitate 'Express', 10 magazine de proximitate 'Contact' si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar