transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-01-2016

Carrefour Romania lanseaza in exclusivitate colectia de echipamente sport semnata Helmuth Duckadam

Carrefour Romania lanseaza in exclusivitate colectia de echipamente sport semnata Helmuth Duckadam

Carrefour România a lansat, exclusiv în reteaua de hipermarketuri Carrefour, echipamentele sport cu atitudine de învingător semnate Helmuth Duckadam.

“Carrefour a demonstrat întotdeauna că este un magazin dinamic, care oferă servicii de înaltă calitate clientilor săi, iar lansarea acestei colectii nu face decât să întărească acest lucru. Sub sloganul „Atitudine de învingător”, colectia se adresează mai multor generatii si gusturi, reusind totodată să îmbine confortul si stilul cu atitudinea de învingător”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing Carrefour România.

Carrefour propune clientilor săi 8 modele de treninguri, dintre care 6 pentru bărbati si 2 pentru copii, dar si tricouri, sorturi si pantaloni de calitate pentru bărbati, create din materiale special concepute pentru a oferi performantă, toate produse în România. Clientii se vor putea bucura de echipamentele sport semnate Helmuth Duckadam la preturi extrem de avantajoase. Articolele sunt disponibile în hipermarketurile Carrefour din toată tara, cu exceptia Carrefour Vitan, Unirii, Oradea Lotus si Buzău.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de tări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primeste în magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse si servicii la preturi echitabile.În România, Grupul Carrefour numără 189 de magazine dintre care 29 hipermarketuri 'Carrefour', 106 supermarketuri 'Market', 43 magazine de proximitate 'Express', 10 magazine de proximitate 'Contact' si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar