transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-07-2024 4.5468 lei 4.9692 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-08-2021

Cele mai bune plasamente in 2021. Idei pentru investitii smart

Cele mai bune plasamente in 2021. Idei pentru investitii smart

Toate persoanele cauta sa isi creasca veniturile pentru a obtine o mai buna calitate a vietii si pentru a nu avea griji. De aceea, trebuie sa stie ca exista doua modalitati principale prin care pot face acest lucru: munca si investitiile. In ceea ce priveste investitiile, aceasta sunt o modalitate profitabila de a castiga bani in timpurile moderne si de a atinge obiectivul anterior mentionat: generarea unor venituri mai mari. Investitiile reprezinta alocarea de resurse financiare, timp si efort pentru a obtine castiguri constante sau periodice pe viitor.

Idei de investitii profitabile pentru viitor

Pentru a avea un viitor mai bun din punct de vedere financiar, persoanele care doresc sa investeasca si care se afla in cautarea unor idei de investitii trebuie sa stie ca exista destule variante. Fie ca vor sa asigure bani pentru viitor, sa obtina venituri pentru a face achizitii importante sau sa stranga bani pentru dezvoltarea ulterioara a unei afaceri, acestia trebuie sa cunoasca tipurile principale de investitii si eventualele riscuri pe care le presupun acestea.

Exista o multime de variante de investitii, insa trebuie sa se tina cont de tendintele actuale si de veniturile pe care viitori deponenti sunt gata sa le aloce in totalitate acestor investitii realizate pe cont propriu. Potrivit Financer, urmatoarele trei optiuni de investitii s-au dovedit a fi cele mai profitabile in ultimii ani.

1. Fondurile de investitii

Fondurile de investitii reprezinta o modalitate de generare a castigurilor prin asocierea mai multor investitori.

Cunoscute si sub denumirea de organisme de plasament colectiv sau fonduri mutuale, acestea presupun ca un numar de investitori privati sa isi puna la comun banii cu scopul de a multiplica sumele investite in prima faza. Investitia in fondurile mutuale se face doar prin achizitia de unitati de fond, care pot fi achizitionate si vandute oricand. Fondurile de investitii se impart la randul lor in patru categorii:
Fonduri de actiuni;
Fonduri de obligatiuni;
Fonduri monetare;
Fonduri mixte.

2. Investitii imobiliare

Investitiile imobiliare sunt investitii sigure, fiind una dintre cele mai profitabile modalitati prin care o persoana isi poate genera castiguri mai mari. Inchirierea locuintelor se va dovedi in timp a fi un mod excelent de suplimentare a veniturilor, care nu necesita prea multe eforturi.
Poate dura ceva timp pana cand investitorii isi vor recupera sumele investite initial, insa in timp proprietatea poate castiga o valoare mai mare, deci potentialul de a obtine sume mai mari in cazul vanzarii imobilului respectiv creste la randul sau. Pentru ca investitia sa fie rentabila, investitorii trebuie sa tina cont de mai multe aspecte, printre care:
Pretul de cumparare;
Valoarea chiriei;
Durata recuperarii investitiei;
Calitatea constructiei;
Zona in care e amplasat imobilul.

3. Actiuni

Aceasta varianta de investitie este deja bine cunoscuta printre investitori. Actiunea reprezinta dreptul de proprietate asupra unei parti din capitalul social al unei societati. In mod automat, detinatorii de actiuni dintr-o firma devin proprietari ai unei parti din compania respectiva si au dreptul la dividende acordate din profitul societatii, precum si dreptul de a participa la sedinte in care se iau decizii importante pentru firma. Inainte de a investi in bursa de actiuni, trebuie sa se aleaga atent o companie care nu risca sa stagneze si sa duca la pierderi financiare.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar