transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-07-2024 4.567 lei 4.9709 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-03-2021

Cum să-ți gestionezi bugetul la jocuri de noroc

Cum să-ți gestionezi bugetul la jocuri de noroc

Gestionarea bugetului reprezintă un element cheie atunci când dorești să te distrezi pentru cât mai mult timp la jocuri de noroc.

Tot mai mulți oameni se relaxează prin această activitate, fiind atrași de varietatea existentă, dar și de accesibilitate.

Chiar dacă scopul jocurilor de noroc este distracția, trebuie să ții cont că de cele mai multe ori vei juca pe bani reali, astfel că trebuie să fii cumpătat și să nu investești mai mult decât îți poți permite să pierzi.

În acest fel, în cazul în care vei fi în această situație vei putea considera că banii respectivi au fost alocați pentru o porție de distracție.

Așa cum plătești ca să te distrezi la un film sau când mergi la escape room, așa poți considera și sumele alocate pentru jocuri de noroc online. Cu mențiunea că în acest caz ai posibilitatea și să câștigi bani, în condițiile în care multe jocuri au un RTP (return to player) de peste 90%.

Așadar, iată cum să-ți gestionezi bugetul la jocuri de noroc


1. Stabilește un buget clar pe care îl ai la dispoziție - Cel mai important lucru este să știi încă de la început câți bani ești dispus să aloci pentru această activitate și de la care să nu te abați. Din fericire, distracția la jocuri de noroc este pentru toate buzunarele.

Chiar și mesele de ruletă live sunt foarte accesibile, iar mizele pleacă de la 0.50 RON. Așadar, oricare ar fi bugetul tău poți să te distrezi, dar e recomandat să știi încă de la început care e suma maximă pe care vrei să o investești. La jocuri de pacanele online poți miza mai puțin de 1 RON pentru fiecare spin.

2. Fii cumpătat - În multe filme în care ne sunt arătate scene din viața jocurilor de noroc vedem cum protagoniștii mizează adesea un "all in", adică pariază toți banii pe care îi au. Această strategie nu este deloc indicată. Sigur, îți poți majora considerabil bugetul într-un timp foarte scurt, dar în același timp poți pierde și tot ce ai în cont. Cel mai indicat este să îți împarți bugetul pe mai multe sesiuni, în așa fel încât să apuci să te distrezi cât mai mult timp. Iar având în vedere că RTP-ul jocurilor este de peste 90%, vei vedea că vei obține și câștiguri în acest interval.

3. Nu varia miza în funcție de câștiguri - În cazul în care ești pe val și câștigurile vin unul după altul, nu e indicat să crești rapid miza. Urmează-ți în continuare strategia de până atunci pentru a evita apoi o serie negativă care să te afecteze. Pe termen lung, cel mai indicat este să adopți o strategie pe care să o respecți de la începutul până la finalul sesiunii.

4. Nu juca la recuperare - Dacă ai o serie neagră, cel mai prost lucru pe care poți să-l faci este să joci la recuperare. Nu încerca să recuperezi toată suma, cel mai bine este să faci o pauză, să citești știri sau să faci o plimbare. Așa cum ai serii foarte bune, cu câștiguri mari, la jocurile de noroc online există și posibilitatea să mai și pierzi. Când tragi linie, dacă respecți o strategie corectă, vei vedea că lucrurile vor fi în regulă și te vei distra. Dar excesele nu fac niciodată bine.

Urmând sfaturile de mai sus, vei avea cu siguranță un plus de distracție, și eventual chiar și financiar. Dar ideea de la care trebuie să pornești tot timpul este că vei reuși să te distrezi într-un mediu sigur, cu jocurile preferate.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar