transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-03-2016

Electrolux, premiat pentru designul suportului de pahare Glass Care Basket

Electrolux, premiat pentru designul suportului de pahare Glass Care Basket

In semn de recunoastere a designului remarcabil, Electrolux incepe anul cu o distinctie primita in cadrul International Forum Design Award, pentru accesoriul inovator dedicat masinilor de spalat vase: suportul pentru pahare Glass Care Basket.

Design Award premiaza produse fabricate industrial, din urmatoarele categorii: stil de viata, munca, timp liber si sanatate. Anul acesta, 5.295 de produse din 53 de tari au fost evaluate de catre un juriu international, format din peste 58 de experti.

Suportul pentru pahare, un accesoriu pentru masinile de spalat vase, a fost premiat la categoria Productie – Bucatarie. Lansat in 2015, la targul de electrocasnice IFA Berlin, suportul pentru pahare a fost creat pe baza unei pareri general-valabile in randul consumatorilor – aceea ca paharele trebuie spalate de mana pentru a nu ramane patate si pentru a nu se ciobi, in timp ce toate celelalte vase pot fi introduse in masina de spalat fara nici o grija.

In acest suport  pot fi introduse pana la 8 pahare de diferite dimensiuni si forme. Accesoriul pentru pahare poate fi folosit in orice masina de spalat vase de 60 sau 45 cm, cu suporturi pliabile pentru farfurii. La randul lui, acesta poate fi pliat si scos din masina de spalat vase atunci cand nu este folosit.

Este pentru prima oara cand Electrolux primeste un premiu pentru designul unui accesoriu.

Suportul pentru pahare a fost creat de catre Rickard Hederstierna, Senior Industrial Designer, si Daniel Mesa, Senior Studio Engineer, Major Appliances EMEA.

„Acest premiu arata ca seriozitatea, munca asidua si stransa colaborare dintre designerii acestui produs – Rickard si Daniel – a dat roade. Felicitarile mele celor doi designeri pentru efortul depus”, spune Adam Szczepanowski, Global Product Line Leader – Dish Care, Major Appliances EMEA.

Premierea a avut loc pe 26 februarie 2016, in Munchen, Germania.

Electrolux este unul dintre liderii globali pe piata electrocasnicelor, dezvoltand solutii inovatoare, concepute cu grija si bazate pe cercetarea aprofundata a consumului, care indeplinesc nevoile actuale ale consumatorilor casnici si profesionisti. Produsele Electrolux includ frigidere, masini de spalat vase, masini de spalat rufe, aragazuri, aspiratoare, sisteme de aer conditionat si electrocasnice mici.

Avand in portofoliu branduri respectate, precum Electrolux, AEG, Zanussi si Frigidaire, grupul vinde anual peste 60 de milioane de produse in mai mult de 150 de tari.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar