transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-05-2016

Il Passo a sarbatorit succesul fabricii din Romania alaturi de specialisti in fashion si media

Il Passo a sarbatorit succesul fabricii din Romania alaturi de specialisti in fashion si media

Il Passo, retailer de încăltăminte si accesorii de piele, a devenit si producător de încăltăminte. Acest debut a fost posibil prin deschiderea unei fabrici în România si recrutarea de angajati locali. Il Passo îsi prezintă acum strategia de manufactură românească tocmai pentru a demonstra că există un potential imens în această industrie. Fabrica Il Passo s-a bucurat de crestere de la an la an, precum si de investitie continuă, iar acum a ajuns să numere 25 de angajati. Fabrica va reprezenta, pe viitor, baza dezvoltării brandului Il Passo.

Momentul de celebrare a succesului în productia locală a fost marcat pe 24 mai, într-o atmosferă caldă si prietenoasă, împreună cu bloggeri, jurnalisti, reprezentanti ai companiei si oameni de fashion. Oficialii Il Passo au povestit pe larg despre obiectivele pe care le au pe piata din România: dorinta de a conferi stabilitate si de a întări încrederea clientilor în produsele românesti.

Compania a experimentat la prima mână trecerea de la import la productie proprie. Activează cu succes în România de 17 ani, cu un portofoliu compus din produse de cea mai înaltă calitate, achizitionate de la furnizori din tări precum Italia, Portugalia, Brazilia sau Turcia.

Odată cu trecerea la productie proprie, Il Passo a observat că publicul din România simte si mândrie, pentru că poartă încăltăminte de manopera românescă, nu doar satisfactie că este în pas cu cele mai noi tendinte.

„Anul acesta, pentru mine are o însemnătate foarte mare. De anul acesta am început să vorbim despre fabrica Il Passo, fabrica noastră românească si să dovedim că există viitor în manufactura locală. Ne-am recrutat angajati capabili, am ales cele mai potrivite modele si ne-am pus pe treabă. Cel mai mult ne bucură însă primirea foarte bună a produselor de către clienti“, a declarat Petru Chiriac, Managing Partner Il Passo.

Il Passo este un brand românesc înfiintat în anul 1999 si a devenit unul dintre cei mai mari retaileri de încăltăminte si accesorii din piele din România, mizând pe calitatea si designul premium al produselor. Inspirate din tendintele internationale dedicate atât doamnelor si domnilor, cât si copiilor, colectiile Il Passo propun cele mai în vogă piese ale momentului. Retailerul oferă modele care interpretează trendurile din marile capitale ale modei si care stau la baza look-urilor esentiale ale fiecărui sezon.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar