transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-07-2024 4.5468 lei 4.9692 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-09-2021

Iluminatul inteligent, o investitie inspirata pentru afacerea ta

Iluminatul inteligent, o investitie inspirata pentru afacerea ta

Iluminatul spatiilor de lucru si al spatiilor comerciale este un detaliu extrem de important pentru o afacere, desi, la o prima vedere, ai crede ca este un element secundar. Un sistem de iluminat eficient si performant, bazat pe tehnologii moderne si inteligente, poate fi o investitie extrem de benefica pentru un business.

Iluminatul inteligent este calea cea mai sigura catre eficienta energetica ridicata in privinta raportului consum/cost si este una dintre componentele esentiale pe drumul catre rezultate remarcabile in afaceri.

Cheltuieli mai mici cu electricitatea, productivitate mai mare

Gratie unor sisteme electrice inteligente de uz profesional o afacere poate reduce cheltuielile cu electricitatea si, totodata, angajatii pot beneficia de un mediu de lucru mai confortabil, in care isi pot pastra mai usor concentrarea si pot fi mult mai productivi.

Philips Hue este un sistem de iluminat inteligent premium cu numeroase beneficii fata de sistemele conventionale; bazat pe tehnologie LED, reprezinta o alternativa economica si eficienta energetic.

Un spatiu de birouri iluminat cu becuri LED inteligente va fi un mediu de lucru mai placut si mai putin obositor; lumina alba rece este similara celei naturale si, potrivit specialitilor, nu solicita excesiv ochii angajatilor, astfel ca este ambianta optima de lucru, indiferent de domeniul de activitate.Lumina potrivita “lucreaza” pentru tine


Un spatiu comercial iluminat inteligent, in straturi, cu lumini de accent menite sa scoata in evidenta anumite produse si in care intensitatea luminii poate fi reglata in functie de necesitati va fi mult mai atractiv pentru clientii care ii trec pragul.

Iluminatul inteligent pentru spatii mari precum cladiri de birouri sau hale este o investitie nu tocmai ieftina, insa cu siguranta are efecte remarcabile pe termen lung, regasite in productivitate si in costurile mai reduse ale facturilor la curent electric.

Becurile inteligente cu senzori sunt, spre exemplu, nu doar o economie - pentru ca lumina nu va mai arde inutil daca senzorii nu detecteaza miscare -, ci si o masura de securitate mai ieftina. Spre exemplu, in cazul unor cladiri ce trebuie pazite poate fi dificil sa fie monitorizate toate caile de acces. In schimb, daca montati la intrare becuri inteligente cu senzori de miscare, paznicul va putea observa orice activitate suspecta chiar de la postul sau.

Nu neglijati nici regulile de securitate a muncii care impun marcarea cailor de acces si evacuare in caz de incidente si alegeti corpuri de iluminat profesionale durabile pentru montarea luminilor de siguranta si emergenta.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar