transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-07-2019

Importanta consultantei de mediu in proiectele de afaceri

Importanta consultantei de mediu in proiectele de afaceri

Ca membra a Uniunii Europene, Romania are multe obligatii cu privire la respectarea anumitor elemente de legislatie internationala, valabila in spatiul european. Multe astfel de elemente sunt oricum replicate in legislatia interna. In orice proiect de afaceri trebuie studiat daca exista aspecte ce tin de probleme de mediu si trebuie astfel apelat la consultanta de mediu pentru ca totul sa fie 100% legal, dar in acelasi timp in avantajul proiectului. Evident, trebuie implicati experti cu experienta relevanta in domeniu, care cunosc foarte bine legislatia si care pot oferi sfaturi pertinente pentru un management corect in domeniu.

Mai ales daca este vorba despre proiecte finantate cu fonduri europene, grija la aspecte legate de mediu trebuie sa fie maxima. Se poate apela de fapt la consultanta de mediu chiar pentru a bifa anumite proiecte legate de protectia mediului inconjurator sau de dezvoltare durabila, realizate cu bani europeni nerambursabili. Cel mai des este vorba despre managementul deseurilor, despre managementul apelor si despre energie regenerabila - eoliana sau solara.

In domeniul managementului deseurilor spre exemplu, expertii de la compania AUDITECO GES au in vedere micsorarea cantitatii de deseuri generate, cu principii legate de reducerea la sursa, dar si reciclare, colectare selectiva, valorificare si refolosire a materialelor, acolo unde este posibil.

In unele situatii se pot gasi metode, gratie tehnologiei moderne, prin care astfel de aspecte legate de managementul deseurilor pot avea chiar un impact favorabil asupra costurilor de business, deci marind marja de profit a proiectului.

Se va cauta pe cat posibil eliminarea eficienta a deseurilor generate de unele activitati, precum si valorificarea lor, in limita posibilitatilor existente. Tot ceea ce tine de managementul deseurilor trebuie sa fie in perfecta armonie cu prevederile din legislatia in vigoare. Mai mult decat atat, expertii pot avea in vedere si schimbarile previzibile in legislatie din anii viitori, astfel incat proiectul sa fie unul eficient pe termen lung.

"Managementul deseurilor include activitatile de colectare, transport, tratare, reciclare si depozitare a deseurilor si are ca scop reducerea efectului lor asupra sanatatii oamenilor, a mediului sau aspectului unui habitat, precum si economisirea unor resurse naturale prin reutilizarea partilor recuperabile. In Romania activitatea de gestionare a deseurilor este reglementata de Legea nr. 211/2011, care transpune o serie de directive ale Consiliului Europei", se precizeaza pe website-ul auditeco.ro.

Indiferent de sursa de finantare, trebuie respectate principiile legale.
Consultanta de mediu nu trebuie privita ca o chestiune optionala, chiar daca se lucreaza deja cu o companie de consultanta in accesarea de fonduri europene. Indiferent de sursa de finantare, atunci cand un proiect poate avea un impact asupra mediului (poate fi vorba despre constructii, dar nu numai), este bine sa se apeleze la consultanti ce pot asigura medierea cu autoritatile competente. Se vor economisi bani, se va reduce timpul alocat birocratiei si se va eficientiza intreaga investitie, fara probleme ulterioare. Cei care doresc astfel sa afle despre toate beneficiile consultantei de mediu pot studia resursele online propuse de companiile avizate si pot initia o intalnire cu o astfel de firma pentru identificarea celor mai bune posibilitati de colaborare. Fiecare client este tratat in mod dedicat, cu un proiect perfect pliabil pe necesarul situatiei in cauza.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar