transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-03-2016

Noaptea Agentiilor de Publicitate si Noaptea Studiourilor de Arhitectura - in cadrul Romanian Design Week

Noaptea Agentiilor de Publicitate si Noaptea Studiourilor de Arhitectura - in cadrul Romanian Design Week

The Institute organizează Noaptea Agențiilor de Publicitate și Noaptea Studiourilor de Arhitectură în cadrul celei de-a patra ediții Romanian Design Week, cel mai mare eveniment multidisciplinar dedicat industriilor creative din România. Acestea se vor desfășura pe 26 mai și, respectiv, 2 iunie. Agențiile și studiourile se pot înscrie până pe 7 aprilie, pe www.institute.ro.

Proiectul face parte din Nopțile Industriilor Creative, marca The Institute, a cărei misiune este să descopere și să promoveze potențialul creativ românesc. În cadrul evenimentelor, agențiile și studiourile invită oamenii să le treacă pragul pentru a le cunoaște într-un cadru informal și relaxat.

Noaptea Agențiilor se află la cea de-a șaptea ediție și este un eveniment care ȋși propune să promoveze creativitatea românească și să faciliteze socializarea ȋn rândul celor pasionați de comunicare. Inițiativa acestui eveniment a venit din convingerea că și comunicarea este o artă. În total, 86 de agenții de comunicare s-au înscris pe parcursul celor cinci ediții de până acum în maratonul nocturn al creativilor.

Noaptea Studiourilor de Arhitectură este la cea de-a treia ediție și până acum a numărat 30 de birouri de arhitectură participante.

Mai multe despre Romanian Design Wek 2016, dar şi despre regulamentul de participare, găsiţi pe www.institute.ro. Partenerii Nopților Industriilor Creative sunt Absolut și Grolsch.

Romanian Design Week va avea loc între 20 mai și 5 iunie și este cel mai mare eveniment multidisciplinar din România, iar printre cele mai importante obiective ale proiectului se numără: promovarea designului, interacțiunea dintre specialiștii din diverse ramuri ale acestuia, apropierea unui public cât mai larg de domeniile pe care își propune să le acopere, dar și generarea contextului necesar dezvoltării acestor discipline în România.

Un proiect al The Institute, Romanian Design Week este un eveniment anual care promovează designul românesc contemporan drept instrument ce poate contribui la progresul social, economic și cultural.

Este primul proiect dedicat în întregime designului, care se adresează atât publicului, cât și profesioniștilor. În fiecare an, Romanian Design Week trasează o hartă a evenimentelor și spațiilor ce promovează designul. În 2016, RDW va avea loc în perioada 20 mai – 5 iunie.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar