transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-09-2023 4.6709 lei 4.9675 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-02-2016

OLX.ro si MasterCard - campanie pentru promovarea platilor online

OLX.ro si MasterCard - campanie pentru promovarea platilor online

OLX.ro, cea mai mare platforma de anunturi din piata locala, si MasterCard, lider in dezvoltarea solutiilor inovatoare de plata si operator al celei mai rapide retele de procesare a platilor din lume, anunta incheierea unui parteneriat cu scopul de a imbunatati experienta de plata a clientului si de a creste si diversifica platile online cu carduri MasterCard si Maestro in Romania.

Dezvoltat pe mai multe paliere, parteneriatul va debuta cu o campanie online, prin care orice utilizator care plateste pe OLX.ro cu cardul sau MasterCard sau Maestro, poate castiga o vacanta de o saptamana in doi la Barcelona sau unul dintre cele 8 Smart TV-uri puse la bataie de cele doua companii, cate unul in fiecare saptamana dintre cele opt ale promotiei.

Campania se va desfasura in perioada 8 februarie – 31 martie 2016.

“Ne dorim ca prin acest parteneriat sa oferim utilizatorilor nostri un motiv in plus pentru realizarea platilor online prin cardul lor MasterCard sau Maestro. Orice utilizator OLX.ro care face plati cu cardul MasterCard sau Maestro are comision 0 si poate plati de oriunde s-ar afla, inclusiv din aplicatia de mobil OLX.ro.“, declara Albert Simsensohn, Director Comercial OLX.ro.

“Prin parteneriatul cu OLX.ro deschidem o noua verticala strategica in dezvoltarea platilor online. OLX.

ro este un partener valoros, nu doar prin brand-ul sau foarte cunoscut, ci si prin varietatea de clienti care vand si cumpara de pe site-ul OLX.ro sau din aplicatia mobila. In plus, experienta de utilizare este una pozitiva, fiind optimizata continuu. Plata cu cardul este extensia naturala a acestei experiente, iar prin aceasta prima actiune comuna ne propunem sa o aducem mai aproape de clientii OLX.ro.” a afirmat Gabriel Ghita, Head of New Business Central & Eastern Europe, MasterCard.

Tragerile la sorti pentru stabilirea castigatorilor premiilor saptamanale vor avea loc in data de 3 martie, respectiv 12 aprilie, in timp ce castigatorul premiului cel mare va fi desemnat pe 12 aprilie.

Reprezentantii celor doua companii se asteapta la o rata de crestere de doua cifre a platilor online cu cardul MasterCard sau Maestro pe OLX.ro in perioada campaniei. Pentru mai multe informatii despre campanie, se poate accesa pagina dedicata: www.olx.ro/promotie-MasterCard-Maestro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar