transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-02-2016

Paravion - prima agentie de turism online din Romania care isi neutralizeaza emisiile de CO2

Paravion - prima agentie de turism online din Romania care isi neutralizeaza emisiile de CO2

Paravion, cea mai mare agentie de turism online din România, a semnat un acord cu ALLCOT Group din Elvetia pentru a-si calcula amprenta de CO2 si a-si compensa emisiile de dioxid de carbon pentru următorii trei ani. Astfel, Paravion devine prima companie de profil de pe piata locală care îsi neutralizează emisiile de dioxid de carbon.

O agentie de turism cu 50 de angajati generează, de regulă, aproximativ 30 de tone de CO2, cea mai mare parte din emisii provenind din folosirea energiei electrice si termice pentru birouri, dar si din călătoriile de afaceri, care sunt inevitabile.

"Suntem încântati că Paravion România a semnat acest acord important cu ALLCOT pentru  a-si calcula si reduce emisiile de CO2. Suntem constienti de schimbările climatice care ne afectează pe toti si dorim să demonstrăm prin actiunile noastre că ne pasă de mediul în care trăim. Intentia noastră este să oferim si clientilor posibilitatea să zboare sau să se cazeze cu emisii de carbon reduse, prin implementarea unui sistem online de calculare a amprentei de carbon pentru fiecare zbor sau rezervare de hotel”, declară Remus Visan, Managing Director Paravion.

Reducerile de emisii alese pentru a compensa emisiile de gaze cu efect de seră generate de Paravion provin dintr-un proiect de carbon, verificat de către organizatia independent Verified Carbon Standard (VCS).

“ALLCOT este încântat de parteneriatul cu Paravion România în călătoria lor spre dezvoltare durabilă si sustenabilitate, care vizează emisii zero cu costuri operationale reduse. Turismul este unul din sectoarele cheie pe această piata în care Paravion a decis să fie lider  si pionier, în acelasi timp”, afirmă, la rândul său, Grattan MacGiffin, director comercial ALLCOT AG.Proiectul Paravion de compensare a emisiilor de CO2 a fost implementat în România cu ajutorul Carbon Expert, partener oficial ALLCOT pentru Europa de Est. Serviciile ALLCOT oferă solutii de dezvoltare durabilă pentru companii de toate dimensiunile. Anul trecut, Carbon Expert a convins hotelul Orhideea Residence & Spa să devină "verde".

”Este lăudabil că Paravion.ro a decis să-si neutralizeze emisiile de carbon, devenind prima agentie de turism din România care adoptă trendul verde. Sunt încrezătoare că si clientii Paravion vor reactionat prompt, precum în cazul hotelului Orhideea Residence & Spa, iar alte hoteluri si agentii de turism din România le vor urma exemplul”, completează Casiana Fometescu, fondator Carbon Expert.  

Managing Director-ul Paravion a anuntat că România nu va fi singura tară în care va implementa această măsură de neutralizare a emisiilor de dioxid de carbon. Astfel, parteneriatul urmează să fie extins si în celelalte tări în care compania operează, precum Turcia Ungaria, Bulgaria, Cipru si Marea Britanie.

Paravion este cea mai mare agentie de turism online din România, care operează pe mai multe piete din Europa de Est si în Turcia, oferind servicii precum rezervări de bilete de avion, vacante, închirieri auto si hotel. Website-ul beneficiază de un call center disponibil 24 de ore din 24, precum si de solutii de securitate dezvoltate de Zitec si PayU.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar