transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-07-2024 4.5468 lei 4.9692 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-11-2018

Pariuri sportive: care este rolul operatorilor de pariuri in Europa

Pariuri sportive: care este rolul operatorilor de pariuri in Europa

Pe parcursul ultimilor 10 ani, în Europa, sectorul pariurilor sportive a crescut atât ca și sume, cât și ca număr de clienți. Acest lucru a fost posibil datorită lucrului efectuat de operatorii specializați în pariurile online care, observând că piața a intrat într-o fază bună, au hotărât să investească și să se axeze și mai mult pe piața italiană.

Acest lucru a avut un efect atât asupra sportului, în special în ce privește sponsorizările care au ajuns sub forma de Main Sponsor, cât și sporind și mai mult circuitul de pariuri. Vorbim mai ales de rolul fotbalului, care a fost fundamental pentru a da o relevanță majoră agențiilor profesioniste de pariuri. Operatorii de pariuri sportive au fost capabili să folosească hype-ul acestui sector, diferențiind oferta și dând publicului ceea ce solicita: cote mai bune de plasat, mai multe evenimente săptămânale la care ar fi putut participa, condiții mai bune cu oferte care își creșteau exponențial din an în an volumul de trafic.

Trebuie de considerat că, în România, comparativ cu alte țări precum, spre exemplu - Marea Britanie, era într-o mică întârziere din cauza cotelor ce se asemănau între ele, avantajând agențiile de bookmaker fără a considera exigențele reale ale utilizatorilor.

Ca urmare a liberalizării pieței, au ajuns și marile agenții specializate în sectorul pariurilor online, care au schimbat radical situația jocului într-un timp foarte scurt, oferind cote ameliorate și o deservire optimală pentru pariuri sportive live la 888 Sport, lucru care a permis ofertei de pariuri să continue să crească, favorizate de o piață în creștere atât din punct de vedere al cererii, cât și al ofertei. Avantajele bookmaker-urilor online se reflectă și din punctul de vedere al plăților și posibilității de a efectua depozite în orice moment al zilei, spre diferență de centrele de pariuri fizice care sunt disponibile doar în anumite ore ale zilei.Evident, pentru cei ce urmăresc evenimentele sportive din alte țări, ca de exemplu campionatul NBA de baschet, este foarte important această oportunitate, deoarece le permite doritorilor să plaseze pariul fără a fi legați de fusul orar diferit dintre SUA și România. Operatorii specializați în pariurile online oferă aceleași garanții referitor la centrele de pariuri, dar sunt mai flexibile sub mai multe aspecte, evident printre ele fiind și metoda de achitare, tot mai securizat datorită sistemelor inovaționale de criptografie a propriului cont, care este protejat de aceste companii specializate în pariurile online.

Aceste companii au investit, pe parcursul anilor, în mai multe evenimente sportive astfel încât să-și facă publicitate, atât în ce privește echipele cluburilor, cât și în ce privește evenimentele legate de naționalele și ultimelor campionate al Lumii fotbalului în Brazil și Russia în 2018. Publicitățile devin tot mai multe în timpul transmiterilor online la TV a evenimentelor sportive, precum ar fi atunci când are loc un meci din cadrul Champions League, sau big-match din cadrul unui campionat pentru a stabili ierarhia clasificării în campionatul de maximă divizie.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar