transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-03-2016

Pizza pe blat multicereale - un nou produs in meniul Pizza Hut

Pizza pe blat multicereale - un nou produs in meniul Pizza Hut

Pizza Hut introduce în meniu blatul multicereale, o retetă originală preparată din făină integrală si patru tipuri de seminte: fulgi de ovăz, floarea soarelui, susan si in maro.

Blatul multicereale continuă seria de inovatii pe care Pizza Hut le-a adus constant în meniu, noutatea fiind utilizarea unor ingrediente cu proprietăti specifice, pentru un stil de viată sănătos. Acestea sunt bogate în proteine si de aceea asigură o masă consistentă si hrănitoare.

„Prin lansarea noului blat cu multicereale, ne dorim să oferim o optiune potrivită pentru cei care se orientează către un stil de viată mai sănătos si sunt selectivi în ceea ce priveste alimentatia. Am ales ingrediente bogate în proprietăti nutritive, care creează o combinatie armonioasă si gustoasă, ce îi va surprinde în mod plăcut pe clientii nostri.”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Semintele folosite în noua retetă de la Pizza Hut au foarte multe întrebuintări si beneficii în alimentatie, fiind recunoscute pentru faptul că ajută la o mai bună functionare a organismului.

Blatul multicereale poate fi comandat pentru orice pizza pe blat Classic, pentru oricare dintre cele trei dimensiuni disponibile, plătind doar 2 lei în plus la pretul normal al pizzei.

Pizza Hut, lantul de restaurante cu un concept casual, operează pe piata românească din 1994 sub contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System.

Pizza Hut a venit în România în 1994, odată cu deschiderea primei locatii din Calea Dorobantilor, iar în prezent detine zece restaurante în Bucuresti, două în Cluj si câte unul în Iasi, Constanta, Ploiesti, Timisoara, Brasov si Oradea. Mai multe detalii puteti afla pe www.pizzahut.ro si pe pagina de Facebook Pizza Hut România. 

Pizza Hut este singura companie producătoare de pizza ce a fost nominalizată în Top 10 francize în 2009 de către Revista Entrepreneur. Compania a început acum 57 de ani în Wichita, Kansas, iar în prezent detine aproape 13.600 de restaurante în 90 de tări. Pizza Hut este subsidiară a Yum! Brands, Inc., unul dintre cei mai mari francizori la nivel international.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar