transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 31-10-2018

Program online de facturare cu date in siguranta si interfata simplu de utilizat

Program online de facturare cu date in siguranta si interfata simplu de utilizat

Un antreprenor român a lansat primul program online de facturare criptat din România, probabil primul și la nivel mondial, numit simplu, Facturone, dupa cum se arata intr-un comunicat de presa transmis catre SMARTfinancial.ro. Necesitatea criptării datelor este extrem de necesară într-o societate în care spațiul privat este atacat masiv în mediul online.

Breșele de securitate apărute în ultima perioadă determină populația să devină mai precaută în ceea ce privește stocarea datelor și, astfel, să aleagă să utilizeze platforme premium care garantează criptarea acestora.

Ca și istoric, Facturone apare ca o actualizare a programului de facturare gratuit facturaonline.ro apărut în 2007. Practic, timp de 11 ani serviciile de facturare au fost 100% gratuite în cloud. În decursul acestor ani, peste 15.

000 de utilizatori au folosit programul de facturare.

În urma experienței acumulate în domeniul IT, inovația a venit de la sine. Așadar, a luat naștere prima platformă care criptează datele în cloud, mai mult decât un program de facturare online.
Este platforma care garantează siguranța stocării datelor, fără a avea grija că altcineva, în afară de posesorul contului, poate accesa datele introduse.

Datele sunt stocate criptat, anonim, nu se colectează log-uri, adrese de ip sau cookie-uri pentru urmărirea activității în cadrul platformei.

Facturone este o zonă privată, fără urmăritorii globali de date personale Facebook sau Google. Nu există concurență în ceea ce privește serviciile oferite, programul fiind unul bazat pe securitatea datelor, fiind în întregime criptat, mai spun reprezentantii website-ului. Preturile abonamentelor sunt foarte mici, iar interfata este extrem de simplu de utilizat.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar