transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 28-03-2024 4.5892 lei 4.971 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-03-2016

Programul educational Intalnire cu Energia a ajuns la a zecea editie

Programul educational Intalnire cu Energia a ajuns la a zecea editie

ENGIE România (fost GDF SUEZ Energy Romania), în parteneriat cu Asociatia Hands Across România si Ministerul Educatiei Nationale si Cercetării stiintifice, lansează a zecea editie a programului educational „Întâlnire cu energia”. Peste 2500 de copii de clasa a IV-a din zonele rurale si orase mici din judetele Buzău, Prahova, Dâmbovita, Covasna, Brasov, Arges, Ialomita, Călărasi, Dolj si Gorj învată, în perioada 4 mai – 15 iunie, să folosească resursele de energie responsabil si în sigurantă, constientizând importanta protejării mediului înconjurător.

In prima etapă a programului, ENGIE si Hands Across Romania invită scolile din cele zece judete să se înscrie în acest proiect pentru a le putea oferi elevilor ocazia de a descoperi informatii noi si interesante despre energie, în cadrul a două lectii concepute special pentru ei. Înscrierile s-au deschis pe 10 martie si se încheie pe 10 aprilie 2016.

Programul „Întâlnire cu energia” care presupune două lectii predate interactiv elevilor de clasa a IV-a precum si concursul Câstigă cu Metano, îsi propune educarea tinerei generatii si stimularea interesului acesteia în ceea ce priveste sursele de energie si utilizarea lor într-un mod responsabil si în conditii de sigurantă. În cadrul celor două lectii sunt descrise concepte cu privire la sursele s tipurile de energie precum si diversele utilizări ale acestora în viata cotidiană, punând un accent deosebit pe utilizarea în sigurantă a gazelor naturale si pe principiile de protectie a mediului înconjurător.

Programul vine în sprijinul cadrelor didactice pentru învătământul primar în predarea materiei „stiintele naturii” la clasa a IV-a, iar lectiile interactive sunt sustinute de voluntari ai ENGIE Romania si ai Asociatiei Hands Across Romania.

Pentru înscriere, scolile vor completa formularul dedicat, pe care îl vor trimite pe mail, la adresa office@handsacross.ro, până pe 10 aprilie 2016, data limită.

Înscrierea poate fi realizată individual, de către învătător, sau colectiv, de către directorul scolii. Formularul de inscriere este disponibil pe website-ul Asociatiei Hands Across Romania – www.handsacross.ro.

Sunt eligibile scolile din mediul rural si orasele mici din judetele Buzău, Prahova, Dâmbovita, Covasna, Brasov, Arges, Ialomita, Călărasi, Dolj si Gorj, racordate la reteaua de gaze naturalecu elevi de clasa a IV-a.

„Încurajăm cadrele didactice si părintii să se implice activ în informarea copiilor cu privire la siguranta utilizării gazelor naturale. În cele nouă editii anterioare, noi am arătat că se poate: cei mici au capacitatea de a întelege si de a retine aceste informatii atât de utile în viata de zi cu zi. Participarea la concurs este colectivă, iar elevii pot participa alături de învătătorii lor”, a spus Mihaela Sandu, coordonator al programului, Hands Across Romania.

„Întâlnire cu energia”, program traditional pentru ENGIE, face parte din platforma de responsabilitate socială a companiei, Energie pentru fapte bune. Lansat în octombrie 2007 si derulat în fiecare an în parteneriat cu Ministerul Educatiei si Cercetării stiintifice, programul s-a adresat unui număr de peste 26.500 de elevi de clasa a IV-a. Peste 120 de voluntari ai ENGIE s-au implicat până acum în proiect, investind peste 3000 de ore de voluntariat în această actiune.

Mascota, denumită Metano, a fost creată în 2007 de o elevă participantă si reprezintă interfata informatiilor transmise elevilor.

Grupul ENGIE (fost GDF SUEZ) este prezent în România în trei sectoare de activitate: gaze naturale, electricitate si servicii energetice. GDF SUEZ Energy România, care a adoptat în 2015 marca comercială ENGIE, este principala filială a Grupului ENGIE în România. Grupul detine companiile Distrigaz Sud Retele, Distrigaz Confort, Alizeu Eolian si Brăila Winds. Compania activează în următoarele domenii: distributie si furnizare de gaze naturale, furnizare de electricitate, servicii tehnice pentru instalatiile de gaze naturale si centrale termice si productie de electricitate. GDF SUEZ Energy România si filialele sale deservesc un portofoliu de 1,5 milioane de clienti, operează o retea de 18.500 km, detin două parcuri eoliene cu o capacitate totală de 100 MW si au aproximativ 3.650 de angajati. Energie pentru fapte bune este platforma de responsabilitate socială a ENGIE, care reuneste toate proiectele de implicare în viata comunitătii derulate de către companie.

Asociatia Hands Across România (HAR) este o organizatie non-guvernamentală, membră a Aliantei pentru Sănătate din România, care actionează ca un „hub” între societatea civilă si institutiile guvernamentale si/sau sectorul privat. Organizatie cu caracter apolitic, non-profit, non-discriminatoriu pe criterii sociale, religioase, sexuale, etnice, de nationalitate sau filosofice, HAR a fost înfiintată în 2005 ca urmare a participării membrilor fondatori la un schimb de voluntariat european în cadrul unui proiect de prevenire a traficului de persoane în România. În prezent, asociatia implementează proiecte menite să aducă o valoare adăugată serviciilor sociale, culturale si educationale, contribuind în mod semnificativ la dezvoltarea sustenabilă a comunitătilor în care activează.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar