transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-07-2024 4.567 lei 4.9709 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-08-2021

Reconditionarea casetei de directie poate reprezenta cea mai avantajoasa solutie

Reconditionarea casetei de directie poate reprezenta cea mai avantajoasa solutie

Daca sesizati imperfectiuni ale sistemului de directie, exista anumite simptome care pot indica o defecțiune a casetei de direcție dar este de mentionat fapul ca, este greu să aflați cauza principală, fapt pentru care este recomandat sa apelati la ajutorul unor specialisti in domeniu.

Buna functionare a sistemului de directie este cruciala pentru siguranta participantilor la trafic. Sistemul de directie este format din mai multe componente iar cea mai importanta este reprezentata de caseta de directie, componenta care este si cea mai scumpa si cea mai complicat de diagnosticat.

Chiar daca în general, caseta de directie reprezintă o componentă foarte rezistentă in timp fiind confectionata din aliaje de calitate cu trecerea timpului si in functie de uzura si de modul in care este exploatata o masina, mai devreme sau mai tarziu poate ceda. La urma urmei, discutam despre o componenta mecanica care are si ea o anumita durata de viata si rezistenta la conditii grele.

Caseta de directie, prin prisma amplasarii este expusa atât la temperaturi ridicate cât și la temperature scazute ceea ce pune o anumita presiune pe aceasta. In plus, discutam si despre o expunere repetată la toți factorii rutieri, denivelari, gropi, repetate manevre de rotire a volanului stanga-dreapta pe loc, factori care pot deteriora bucșele și pot provoca o scurgere.

Din păcate, nu puteți face prea mult pentru a evita aceste situații, însă verificarea preventivă mărește considerabil durata de viață a casetei de direcție. Caseta de directie, pentru ca este o componenta extrem de importanta, construita din aliaje solide si care de regula are o durata mare de viata, este si o componenta destul de scumpa.

Tocmai din acest motiv, multi proprietari de autoturisme, in momentul in care aceasta se defecteaza, aleg sa cumpere o caseta de directie  second hand din dezmembrari. Aceasta solutie nu este deloc cea mai avantajoasa si nici cea mai sigura. Pot aparea probleme la “noua” caseta de directe cumparata din dezmembrari, in numai cativa km de utilizare.

Ideea de a cumpara o caseta de directie noua, poate reprezenta cea mai buna solutie, insa, in acest caz multi soferi se lovesc de preturile foarte ridicate. Astfel, cea mai avantajoasa solutie care ofera si rezultate bune pe termen lung, este reprezentata de reconditionarea casetei de directie.

Exista multi meseriasi in domeniu repararii unei casete de directie, iar daca veti apela la adevarati profesionisti in domeniu, cu siguranta nu veti intampina nici un fel de problema. Costurile sunt mult mai scazute in comparatie cu achizitionarea unui produs nou si chiar similare cu situatia achizitionarii unei casete din dezmembrari. Astfel, de departe, cea mai buna solutie din toate punctele de vedere, este reconditionarea casetei de directie.

Daca si dumneavoastra intampinati probleme ale sistemului de directie, exista sanse foarte mari ca acestea sa fie din caseta. La numai un simplu click distanta puteti gasi cea mai buna solutie pentru servicii de reconditionare casete de directie si cu siguranta daca veti apela la o echipa de profesionisti in domeniu, va veti putea bucura de calatorii sigure, indiferent de distante.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar