transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-09-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-05-2016

Restaurantul bio Pukka Tukka a devenit partener KLM

Restaurantul bio Pukka Tukka a devenit partener KLM

Pukka Tukka, primul organic food bar din România, a încheiat un parteneriat exclusiv cu KLM pe boarding pass-uri si în e-mail-urile de check-in, oferit tuturor persoanelor care aleg să călătorească spre Bucuresti cu operatorul aerian olandez.

Pentru a identifica locatia compatibilă cu pasagerii companiei, în care acestia se pot bucura de o experientă culinară valoroasă, o echipă de reprezentanti ai KLM a analizat o serie de restaurante din capitală. În urma acestei analize, restaurantul bio Pukka Tukka din inima Bucurestiului a fost ales ca recomandare exclusivă pe segmentul food. Astfel, toti pasagerii care călătoresc spre Bucuresti cu KLM vor regăsi pe biletele de îmbarcare imprimate acasă, precum si în e-mail-urile de check-in, primite pe desktop sau pe smartphone, recomandarea de a vizita bistro-ul Pukka Tukka, unde preparatele proaspete sunt la ele acasă.

Unicitatea restaurantului Pukka Tukka vine din faptul că absolut toate ingredientele folosite la prepararea meniului sunt 100% certificate bio si provin din magazinul propriu, Pukka Food. Acesta este primul magazin bio din România, care si-a deschis portile încă din anul 2008.

Magazinul este aprovizionat săptămânal de la cei mai de încredere furnizori din România si din Europa, după ce produsele sunt trecute printr-un proces minutios de testare si selectie. Pukka Tukka este alegerea ideală atât pentru adeptii unui stil de viată sănătos, cât si pentru persoanele care adoră preparatele cu un gust cu adevărat delicios de la micul-dejun, la supele, salatele si preparate proaspete de peste zi, la băuturile bio de fructe în combinatii surprinzătoare si cafeaua bio energizantă.

Parteneriatul cu KLM pe boarding pass-uri si în e-mail-urile de check-in vine la scurt timp după ce, în octombrie 2015, renumitul cotidian britanic The Guradian a inclus restaurantul Pukka Tukka într-un ghid pentru orasul Bucuresti, publicat pe varianta online a ziarului.Acest parteneriat a fost intermediat de INK Global, agentie de travel media cu sediul în Marea Britanie, autorizată KLM si lider global pe piata promovării în domeniul turismului.

Tukka este primul organic food bar din România, deschis în aprilie 2015. Restaurantul este situat în centrul Bucurestiului, în Piata Amzei, la numărul 13, fiind un concept organic 360 de grade. Astfel, Pukka Tukka serveste preparate 100% BIO, gătite sănătos, întotdeauna sub ochii oaspetilor si cu ajutorul unei aparaturi de bucătărie de ultimă generatie. Toate ingredientele folosite provin din magazinul Pukka Food (www.pukkafood.ro), primul magazin bio din România, deschis în 2008.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar