transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-02-2018

Site-urile de comparare a preturilor, o noua metoda de economisire

Site-urile de comparare a preturilor, o noua metoda de economisire

Deși mulți dintre noi nu recunoaștem, majoritatea vrem să avem un control cât mai eficient asupra banilor. Îndeosebi cei care au experiență și sunt trecuți prin viață caută deseori cele mai bune afaceri, iar atunci când caută un produs cu folosință îndelungată se orientează și analizează cel mai bun raport calitate-preț.

Pe Internet poți găsi aproape orice și pe lângă nenumărate produse, tot mai mulți români au înțeles cât de benefice sunt creditele rapide și cunosc în amănunt cele mai bune împrumuturi prin sms rapid (bästa sms lån snabbt), care te ajută în situații urgente. Urmează pasul 2, la fel de important, și anume cheltuirea acestor bani în mod chibzuit. De exemplu, dacă de-abia te-ai mutat într-o casă nouă și ai obosit cu renovările interioare, poate ai vrea să arunci un ochi pe Internet pentru a repera cele mai bune piese de mobilier, obiecte electrocasnice și decorațiuni. Dar cum să găsești cel mai bun preț, cum să faci față în acest ocean de informații?

Ca să răspundă cererilor tot mai dese ale internauților, au apărut site-urile pentru compararea prețurilor. Deși nu sunt încă foarte populare la noi, aceste site-uri sunt utile atunci când bunul ce urmează să fie achiziționat este costisitor. Folosind un astfel de site, vei găsi cel mai bun preț posibil din magazinele online.De exemplu Compari.ro este unul dintre cele mai populare site-uri de acest gen din România și el se constituie și ca un ghid foarte bun de shopping, fiind de ajutor atât pentru clienți, cât și pentru magazinele online. Pe lângă faptul că utilizatorul poate descoperi mai repede un anumit produs, în plus acest site este ideal și pentru compararea produselor în funcție de anumiți parametri. Mai mult, pe site veți găsi păreri reale ale altor cumpărători care vă vor ajuta în luarea deciziilor, și bineînțeles și dvs. puteți contribui la o experiență calitativă a întregului proces de cumpărare prin exprimarea propriei păreri.

Site-ul are și o aplicație pentru mobil, deci puteți efectua o comparație de prețuri oriunde v-ați afla, scutind astfel timp prețios. Dacă doriți, puteti fi chiar înștiințați atunci când se înregistrează o diminuare a prețului la un anumit produs. Produsele sunt sortate foarte simplu pe categorii cunoscute: electrocasnice, jucării, tehnică de birou, auto-moto, casă și grădină etc. Dacă alegeți să vă abonați la newsletter, Compari.ro vă oferă o serie de facilități cum ar fi: puteți descoperi cele mai avantajoase oferte de pe site, aflați mai multe detalii despre jocuri organizate pe site și despre oferte cu promoții de sezon. Dacă participați la chestionare, puteți fi răsplătiți prin premii.

Un site asemănător din punct de vedere al conținutului și al prezentării este Compara-pret.ro. În mod similar, pe site vei descoperi produse aranjate ordonat pe categorii populare, dar și o secțiune cu ultimele produse adăugate și una cu produsele accesate frecvent. Și aici te poți înscrie la newsletter, poți să contribui cu un comentariu despre un produs testat sau despre un magazin, și poți seta o alertă de preț.

Puțin diferit este site-ul Cauti.ro care îți sare în ajutor în mod eficient pentru a economisi timp și bani. Cu câteva clic-uri, găsești, compari, filtrezi ce produs dorești și apoi înregistrezi comanda pe magazinul ales. Produsele le poți filtra în funcție de taguri și apoi în funcție de preț sau relevanță.

Așa cum site-urile prezentate astăzi vă pun la dispoziție instrumente utile de economisire, în mod similar există site-uri specializate în comparații la credite online. În caz că mai ai nevoie de bani până la următorul salariu, poți găsi acum cel mai bun împrumut prin SMS chiar și cu istoric negativ la credit (bästa sms lån trots betalningsanmärkning). Nu lăsa să treacă timpul dacă ai identificat un produs foarte bun pe care ai dori să-l cumperi dar nu îndrăznești pentru că nu ai suficient cash. O investiție în produse de calitate este cea mai bună afacere pe termen lung!

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar