transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-09-2023 4.6638 lei 4.9707 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-02-2016

Strategic Restart - competitie lansata de agentia de marketing Creative Ideas

Strategic Restart - competitie lansata de agentia de marketing Creative Ideas

Agenția de marketing Creative Ideas lansează competiția „Strategic Restart”, dedicată tuturor persoanelor care doresc să înceapă un business, precum și antreprenorilor care au nevoie de un restart pentru business-ul lor.

 „Strategic Restart” este o competiție în care agenția de marketing Creative Ideas vine în sprijinul tuturor celor care doresc să înceapă un business sau a celor care au nevoie de recomandările specialiștilor pentru a își reconsolida afacerea. În cadrul competiției „Strategic Restart”,  Creative Ideas și partenerii agenției vor oferi gratuit analize punctuale pe plan financiar, strategii de marketing și recomandări din punct de vedere al managementului.

„Strategic Restart” este o competiție ce se va derula pe parcursul a patru săptămâni (4 februarie-7 martie 2016), timp în care antreprenorii și cei care doresc să înceapă un business de la zero își vor înscrie ideile business-ului lor pe site-ul www.creativeideas.ro , completând chestionarul de înscriere din secțiunea Strategic Restart. După cele patru săptămâni de înscrieri, Creative Ideas va selecta două business-uri pentru care să ofere consultanță și implementare de strategii de marketing și promovare, în urma unor analize financiare ale business-ului.

„Ideea competiției „Strategic Restart” pornește din problemele cu care m-am confruntat de-a lungul timpului în domeniul business-ului. De aceea, am decis că ar fi util să oferim o analiză managerială și strategii de marketing bazate pe un plan financiar bine pus la punct. „Strategic Restart” este un program dezvoltat pur și simplu din dorința de a remedia anumite greșeli pe care orice antreprenor aflat la început de drum le face fără să realizeze consecințele lor în timp.

” explică Oana Voicu, Director General Creative Ideas.

„Strategic Restart” este o competiție dedicată antreprenorilor, în care timp de 3 luni agenția Creative Ideas va dezvolta strategii de marketing, va sprijini antreprenorii să își dezvolte business-ul, să învețe să managerieze corect și eficient activitatea și va oferi recomandări pentru întocmirea unui plan financiar eficient. Regulamentul înscrierii în competiția „Strategic Restart” se regăsește pe site-ul www.creativeideas.ro , iar înscrierile se vor putea face începând cu data de 4 februarie 2016.

Creative Ideas are expertiză în medical marketing, travel marketing, food marketing, beauty&lifestyle marketing, fashion marketing. Clienții principali ai agenției sunt: McVitie`s, HaagenDasz, Siviero Maria, Bonne Maman, YO Sirop de fructe, Shan-shi, Finn Crisp, Laptele Maresi, Vienna Ice Coffee, suplimentele alimentare Ropharma și FarmaCore, agenția de turism Paralela 45, Coldwell Bankers, Mobello.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar