transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-05-2016

Summer Jobs la Junio.ro - sectiune dedicata locurilor de munca pe timp de vara pentru studenti

Summer Jobs la Junio.ro - sectiune dedicata locurilor de munca pe timp de vara pentru studenti

Junio.ro, prima platforma de joburi part-time pentru studenti, lanseaza Summer Jobs, o sectiune dedicata tinerilor care doresc sa-si gaseasca un loc de munca sau un internship pe perioada verii. Cu peste 60 de anunturi de joburi part-time deja inregistrate pe platforma de la companii din domeniul IT, marketing, financiar si contabil, noua sectiune va oferi studentilor si posibilitatea de a-si petrece vacanta de vara punand in practica cunostintele dobandite in timpul facultatii.

„Ne dorim sa-i ajutam pe studenti sa obtina cat mai multa experienta profesionala, fara sa fie nevoiti sa renunte la studiile pe care le desfasoara”, a mentionat Cornel Nitu, cofondator Junio.ro. „Tocmai de aceea, incercam sa introducem in platforma Junio.ro oportunitati cat mai variate pentru a sustine tinerii inscrisi sa-si gaseasca un loc de munca potrivit pentru nevoile lor. Astfel, pe langa anunturile de joburi part-time, ne-am gandit sa ne adresam si studentilor care isi doresc sa aiba experienta unui job doar pe timpul verii, astfel incat sa se poata intoarce la facultate in toamna cu un plus de cunostinte si cu niste bani in buzunar.”

Mai mult, noua sectiune pe platforma Junio.ro va aduce si companiilor implicate un plus de expunere, acestea benefiicind de o legatura directa cu reteaua de ambasadori Junio.ro din cadrul universitatilor si asociatiilor de studenti partenere.

In plus, companiile vor avea acces la o baza de candidati atent verificata si vor avea parte de sustinerea unui consilier Junio care ii va ajuta sa creeze un anunt si o descriere a companiei cat mai atractive pentru studenti.

„Ne propunem sa schimbam modul in care se fac anunturile de joburi si internship-uri pentru studenti, tocmai de aceea avem o persoana dedicata care se va ocupa exclusiv de obtinerea cat mai multor informatii de la companii pentru a le crea un profil complet”, a adaugat Vlad Posea, cofondator Junio.ro. „Astfel, tinerii care isi doresc sa aplice vor putea afla cat mai multe detalii despre care este procesul de recrutare al companiilor, care vor fi mai exact atributiile lor, care este mediul de lucru, dar si cum arata birourile companiilor si activitatile in care sunt implicati angajatii in afara orelor de lucru.”

Pentru inscrieri in platforma si aplicatii, companiile interesate si studentii pot accesa: https://summer.junio.ro/ . Junio.ro este prima platforma de recrutare online dedicata exclusiv studentilor din Romania. Creata de echipa care a dezvoltat cu succes platforma stagiipebune.ro, Junio.ro ofera studentilor oportunitati de angajare part-time si internship-uri in companii din domeniul IT, marketing, financiar si contabil.

Pentru a asigura autenticitatea informatiilor din conturile posibililor candidati, platforma Junio.ro abordeaza un model unic pe piata de recrutare din Romania prin parteneriate directe cu centrele universitare si asociatiile studentesti, cum ar fi Asociatia Studentilor si Absolventilor Francofoni (ASAFF), Asociatia Studentilor in Contabilitate si Informatica de Gestiune (ASCIG), Asociatia Studentilor la Matematica si Informatica (ASMI), Liga Studentilor din Facultatea de Automatica si Calculatoare (LSAC), Liga Studentilor Electronisti (LSE) si Sindicatul Studentilor din Cibernetica (SISC).

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar