transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-09-2023 4.6709 lei 4.9675 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-02-2016

YTONG - primul Furnizor de solutii de zidarie aprobat pentru Locuinte Verzi, conform Romania Green Building Council

YTONG - primul Furnizor de solutii de zidarie aprobat pentru Locuinte Verzi, conform Romania Green Building Council

YTONG a devenit „Furnizor de soluţii aprobat pentru Locuinţe Verzi” în urma analizării caracteristicilor tehnice ale produselor și a nivelului economiilor de energie pe care le asigură într-o locuință. Acest statut a fost oferit de Romania Green Building Council, organizația din România care certifică Locuinţele Verzi cu rezultate superioare privind eficiența energetică și protecția mediului. În prezent 14 proiecte rezidenţiale cu peste 4300 de locuinţe sunt certificate sau în curs de certificare în cadrul programului nostru Locuinţe Verzi.

YTONG este primul Furnizor de soluţii de zidărie pentru Locuinţe Verzi din România. Blocurile de zidărie termoizolantă din gama YTONG asigură performanțe energetice superioare care contribuie la o reducere a consumului de materiale de construcție pe șantiere. Procesul de fabricație al acestor produse este unul sustenabil, unitatea de producție din România fiind cea mai modernă din Europa de Est și cea mai avansată din punct de vedere tehnologic. Blocurile de zidărie YTONG au fost utilizate până acum în mai multe proiecte de birouri sau centre comerciale care au primit ulterior cele mai avansate certificări de tip LEED sau BREEAM.

„YTONG și-a asumat un angajament în promovarea sustenabilității și calității în constucții la nivel mondial. Ne bucurăm că suntem parteneri Romania Green Building Council și putem sprijini împreună dezvoltarea sectorului clădirilor verzi”, declară Marius Dragne, CEO Xella RO.

„În România, încă din 2010, am fost alături de specialiștii care au proiectat prima casă pasivă certificată din România, amplasată la Politehnica București unde YTONG este soluția de zidărie aleasă pentru realizarea anvelopei. În Germania Xella a dezvoltat recent casa M1 Energy Plus, o clădire care produce mai multă energie decât consumă. Certificarea obținută acum de YTONG continuă această direcție, produsele noastre oferind clienților soluții pentru clădiri verzi și pentru independența energetică a acestora în vederea încadrării în directivele 2020”, subliniază managerul Xella Ro.

Romania Green Building Council este o asociație non-profit care promovează responsabilitatea constructorilor față de mediu și eficiența energetică pe durata ciclului de viață al unei clădiri. Romania Green Building Council susține dezvoltarea industriei construcțiilor verzi la nivel local și sprijină în România schemele de certificare recunoscute la nivel internațional. Totodată dezvoltă și implementează un program de certificare locală pentru locuințele verzi.

Romania Green Building Council certifică proiectele rezidenţiale responsabile față de mediu și eficiente energetic din România. Economiile mari la consumul de energie și costurile mai scăzute şi mai rare cu reparaţiile locuinţei, reduc substanţial costul lunar total de deţinere a unei locuinţe verzi în comparaţie cu o locuinţă standard. Astfel, cumpărătorul are posibilitatea să investească inteligent într-o locuinţă mai eficientă din punct de vedere energetic și mai sustenabilă, cu o valoare mai mare pe termen lung. Programul de certificare Locuințe Verzi oferă deasemenea accesul la un produs financiar inovativ „Ipotecă Verde” cu o rată de dobandă redusă în cazul deţinerii unei locuinţe verzi certificate.

„Suntem încântați să avem sprijinul YTONG care oferă soluții pentru locuințe mai sigure, de calitate, confortabile, sănătoase, eficiente energetic și responsabile față de mediu. Un produs de calitate este doar începutul în atingerea acestui obiectiv. Modalitatea prin care YTONG educă profesioniștii cu privire la utilizarea soluțiilor lor este la fel de importantă și, de asemenea apreciată de către organizația noastră”, declară Steven Borncamp, CEO Romania Green Building Council. „În prezent avem 14 proiecte rezidenţiale cu peste 4300 de locuinţe certificate sau în curs de certificare în cadrul programului nostru Locuinţe Verzi” continuă  Borncamp.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar