transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-01-2016

Ytong primeste si in 2016 distinctia de Marca a secolului, fiind una dintre cele mai puternice marci germane

Ytong primeste si in 2016 distinctia de Marca a secolului, fiind una dintre cele mai puternice marci germane

Editura „Deutsche Standards” a lansat ultima editie a catalogului “Brand of the Century Stars 2016” care trece în revistă cele mai importante mărci germane. YTONG este una dintre acestea  si primeste  distinctia  Brand of the Century pentru a treia oară consecutiv. Blocurile de zidărie termoizolantă YTONG au schimbat la nivel mondial standardele de eficientă termică a locuintelor, aceste solutii de pereti contribuind considerabil la reducerea cantitătii de energie utilizate pentru încălzirea si răcirea imobilelor. Creat în 1920, YTONG este prima marcă de beton celular autoclavizat din lume, fiind gândit ca un material cu caracteristici tehnice avansate, ideal pentru realizarea unor constructii de calitate superioară.

YTONG este una dintre cele mai puternice mărci germane potrivit catalogului Brands of the Century – Stars 2016. Lista de mărci germane reprezentative prezentată de editura “Deutsche Standards”  a fost întocmită de un grup variat de experti.

Fostul cancelar german Ludwig Erhard descria în anul 1952 produsele YTONG afirmând: „Dincolo de greutatea redusă a acestor produse care permit constructia unor elemente structurale de mari dimensiuni, marele avantaj al acestui material de constructie este reprezentat de proprietătile termoizolatoare  foarte bune si de usurinta de punere în operă.Aceste elemente joacă un rol signifiant în simplificarea activitătilor de pe santiere prin faptul că reduce timpii de punere în operă si costurile finale de constructie”.

„Această distinctie vine ca o confirmare în plus a faptului că YTONG respectă standardul de calitate specific industriei germane.

Produsele de zidărie termoizolatoare devin din ce în ce mai importante în noul context global marcat de politicile menite să contribuie la reducerea consumului de combustibili din locuinte. Ne bucură faptul că modul în care cancelarul  Ludwig Erhard descria valorile de bază ale mărcii YTONG de acum 60 de ani se aplică la fel si astăzi. Consumatorii din România înteleg foarte bine importanta tuturor beneficiilor oferite de produsele noastre”, a declarat Marius Dragne, CEO Xella Ro.
YTONG este una dintre primele mărci comerciale din lume de pe piata de materiale de constructii.

Catalogul „Brands of the Century” editat de „Deutsche Standards”  este publicat o dată la trei ani. Revista acordă aceste distinctii doar mărcilor germane care au devenit un etalon pentru categoria lor de produse.

YTONG este cea mai cunoscută marcă de beton celular autoclavizat din lume. Gama de produse YTONG include elemente de zidărie exterioară, zidărie de compartimentare, elemente pentru placări si decoratiuni, produse completentare (mortar în pat subtire, profile U) si servicii suport.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar