transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 06-12-2024 4.7282 lei 4.9771 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-09-2018

Azi doer. Maine thinker

Azi doer. Maine thinker

Aceasta e definitia noului marketer. Altfel, care va fi diferenta intre ‚roboti’ si oameni? Fiindca un studiu Gartner arata ca in anul 2020, 85% dintre interactiunile cu clientii nu vor mai fi gestionate de oameni: inteligenta artificiala si comunicarea digitala vor juca un rol esential in acest sens.

Deja multe companii au implementat bot-uri de chat pentru a rezolva cerinte minime ale clientilor. „Robotii” devin mai ‚destepti’ pe zi ce trece (/pe bit decodat). Tehnologiile cognitive pe care ‚invatarea’ lor se bazeaza includ machine learning, retele neuronale de invatare profunda, sisteme bazate pe reguli, procesarea limbajului natural si automatizarea proceselor.

Sa nu care cumva sa crezi ca nu faci parte din ‚peisaj’: daca intr-o zi nu ai stiut ce film sa vizionezi pe Netflix, fii convins/a ca un algoritm AI (Artificial Intelligence) de recomandare ti-a influentat decizia. De pe magazinele online sigur ai cumparat printr-un algoritm de asociere. Iar daca ai comandat un taxi printr-o aplicatie, atunci afla ca un algoritm AI de localizare a fost folosit pentru a-ti trimite cea mai apropiata masina.

Azi robotii software pot emite facturi, scrie mailuri, deschide atasamentele, completa formulare electronice, introduce date, scoate rapoarte si indeplini multe alte sarcini, pe care pana mai ieri le faceai tu.

Asa cum interpretezi un mesaj din caractere tipografice, imagini, obiecte, scene si activitati, un robot reuseste acelasi lucru prin vizualizarea computerizata. Ca si tine, el poate recunoaste un discurs, il poate transcrie automat, ba chiar vorbi in locul tau (pentru ca te stie pe ‚dinafara’) – ceea ce inseamna procesare / generare de limbaje naturale. Cum reuseste? Utilizand baze de date cu cunostinte si reguli pentru a-si automatiza procesele de deductie. La ora actuala cea mai complexa forma de machine learning este invatarea profunda (deep learning) si implica retele neuronale cu multe straturi de variabile abstracte, imposibil de interpretat de catre oameni.

Mihai Vinatoru, Managing Partner & Head of SEO @ DWF - Speaker la cea de-a 10a editie a Conferintei „Marketing in Direct”: „Ma bucur ca o conferinta de digital marketing are curajul sa abordeze o tema atat de actuala si de tehnica in acelasi timp (inteligenta artificiala). La nivel SEO ne ‚confruntam’ de ceva timp cu algoritmii Google de inteligenta artificiala, care fac mult mai dificila activitatea de optimizare a site-urilor. Aceste provocari ‚imping’ insa industria catre inovatie, motiv pentru care este important sa discutam despre ele si sa le intelegem.”

Andreea Moisa, Managing Director & Fondator Beans United - Speaker la cea de-a 10a editie a Conferintei „Marketing in Direct”: „Automatizarea actiunilor de marketing a fost un prim pas spre o comunicare personalizata. Pe masura ce se dezvolta capacitatea de a interpreta si a invata din datele colectate, marketerii vor putea sa treaca de la presupuneri si ipoteze la campanii inteligente."

Horia Neagu, Owner & Digital Marketing Consultant la Napoleon.Digital - Speaker la cea de-a 10a editie a Conferintei „Marketing in Direct” declara: „Astazi ‚masinile inteligente’ se gasesc printre noi, se integreaza tot mai mult in viata noastra de zi cu zi, deseori chiar fara ca noi sa realizam. Cand traducem un text cu Google Translate, ii hranim sistemul de ‚traducere neurala’, care incearca sa ‚inteleaga’ vorbirea umana si sa adapteze traducerea in functie de context. Incepand cu anul acesta, Gmail incearca sa descopere email-urile al caror continut indica urgenta, pentru a-i aminti utilizatorului sa raspunda. Aproape 400.000 romani folosesc activ Instagram. Nu toti stiu, insa, ca reteaua analizeaza emoji-urile folosite pentru a intelege sentimentele din spatele textului ori ca Instagram studiaza relatia dintre imagini si hashtags, in incercarea de a plasa utilizatorul intr-o categorie demografica utila pentru marketing. Peste 250.000 romani folosesc Uber, multi considerand ca, spre deosebire de multi taximetristi, aplicatia nu ‚se uita la om’ cand face pretul unei curse. Probabil multi ar fi surprinsi sa afle ca, de fapt, Uber studiaza istoricul curselor trecute pentru a estima valoarea pe care fiecare pasager este dispus sa o plateasca, manipuland suma finala la nivel individual. Google, Amazon, Facebook, Instagram, Apple, Uber... De fiecare data cand folosim o aplicatie pe telefon sau vizitam un site in browser, contribuim la procesul de ‚invatare’ al unui robot. Fiecare dintre noi este, de fapt, un ‚profesor’ care le preda robotilor materia ‚gandire umana’. Putem doar sa speram ca ne vom dovedi profesori responsabili."

Conferinta „Marketing in Direct”, ajunsa la editia a 10a, dezbate tema “Inteligenta Artificiala in Marketing” pe 27 Sept, la Clubul Diplomatic Bucuresti, prin vocile specialistilor: Andreea Moisa (Managing Director & Fondator Beans United), Cristian Ignat (Chief Canopyst Canopy), Doina Vilceanu (Business Development Manager Content Speed), Dragos Smeu (General Manager și Trainer Mavericks), Horia Neagu (Owner & Digital Marketing Consultant Napoleon.Digital), Ioana Frincu (Chief Operations Officer Under Development Office), Iulian Ghisoiu (General Manager TargetWeb), Oana Raluca Ghilea (Co-Owner Perceptum), Patricia Bertea (Managing Partner & Co-fondator Brandweb și CozoApp), Mihai Vinatoru (Managing Partner & Head of SEO Compania Digital Workforce).

Moderator este jurnalistul si trainerul Luana Ibacka. Iar invitatii speciali ai cocktail-ului care inchide editia, care a implinit primul deceniu, sunt cantareata Jezebel si pianistul Alexandru Burca.
Parteneri: Brandweb, Profi, Seroussi, Sanovita, Meantime, Benvenuti, Solina, Angels Distributions, Pegas, Green Sugar, Heidi Chocolate, Boromir, Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti, Piramida, Flormar, Papioane.ro, Touch Antibacterial, SANA, Sprinter Promotion, ProfiPrint, ListaFirme.ro, ClausWeb, Pegas, Nikon, SEOMark, Marketing Romania, Marveii888, Claus Web, Trendy Sound, BlitzTV, Agerpres, Romania Libera, Capital, BIZ, Curierul National, NewsWeek, Forbes, Sapte Seri, Imedia (Eva.ro), Rol.ro, RadardeMedia.ro, ManagerExpress.ro, National FM, Ziare.com, Business24.ro, Finzoom.ro, PRCafe, Chic-Elite.ro, PRWave, Mediawrite, Cariereonline.ro, JurnaluldeAfaceri.ro, Portal Management, ARIES, Contentpedia, TechCafe, CalendarEvenimente.ro, SmartFinancial.ro, OrdineaZilei.ro, Rabbit Media, Romania Pozitiva.

Mai multe detalii pe www.marketingindirect.ro 
 

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar