transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-07-2024 4.5468 lei 4.9692 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-04-2019

Cele mai populare surse de venituri pentru bloguri

Cele mai populare surse de venituri pentru bloguri

Exista tot mai multe bloguri romanesti pe diverse domenii - de la cele generaliste, la cele adresate unui public mai restrans. Cele mai multe bloguri - asumate sau nu personal - nu inregistreaza venituri sau avantaje de vreun fel, administratorii lor dorind sa le utilizeze doar ocazional, ca un simplu hobby. Conform acestui articol de pe evz.ro, relativ putine dintre bloguri sunt actualizate constant si devenite foarte populare in randul utilizatorilor. Asadar, loc pentru noi bloguri lansate exista suficient pe piata media.

Care sunt cele mai populare surse de venituri pentru bloggerii romani? Cei mai multi utilizeaza publicitatea cost per click de la Google, insa mai nou au inceput sa fie utilizate intensiv sistemele de afiliere: practic, la fiecare vanzare generata in urma accesarii unui link de catre un vizitator al blogului, proprietarul website-ului incaseaza un comision. Sistemul de afiliere este accesibil oricarui blogger si foarte eficient si pentru comercianti.

Un blog care are o vizibilitate destul de buna in mediul online poate incasa sume considerabile din publicitate.

Nu ne referim la bannere clasice (utilizate mai rar), ci la advertoriale, recenzii de produse si alte postari sponsorizate. De asemenea, bloggerii consacrati pe un anumit domeniu pot avea si alte privilegii si avantaje. Un blogger din IT&C poate fi invitat de o companie de profil la o lansare de produs, la un team building, la o petrecere privata, intr-o calatorie, poate primi produse pe care sa le testeze (sau chiar cadou, in regim barter mai bine spus). Bloggerii pot participa si la concursuri online pe anumite teme sponsorizate si pot castiga de asemenea bani sau produse.

In ultimii ani, multe bloguri inregistreaza castiguri in urma postarii de linkuri SEO, adica linkuri subtil introduse astfel incat sa avantajeze clientul in indexarea in motoarele de cautare. Acest mecanism este avantajos si pentru blogger, care nu face efectiv publicitate si nu isi streseaza audienta cu mesaje promotionale in mod vizibil.

 

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar