transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-04-2015

Golin Romania - trei premii la CSR Awards 2015

Golin Romania - trei premii la CSR Awards 2015

Impreună cu Orange România, KFC si Pizza Hut, Golin România a obtinut trei premii în cadrul editiei 2015 a Romanian CSR Awards, competitia care premiază anual cele mai de impact proiecte de responsabilitate socială corporativă.

„Proiectele de CSR sunt speciale pentru că materializarea lor înseamnă că am reusit să găsim solutii pentru a rezolva nevoile identificate de clientii nostri în comunitate. Faptul că pentru al treilea an consecutiv echipa si clientii nostri sunt premiati la Romanian CSR Awards este dovada clară ca la Golin we #goallin pentru fiecare proiect”, a declarat Irina Roncea, Director, Corporate Division, Golin România. 

La sectiunea Companii cu peste 250 de angajati, proiectul „Săptămâna voluntariatului” al Orange România a fost distins cu premiul I la categoria Campanii interne de CSR. Proiectul a urmărit două obiective strategice: accesibilizarea unor resurse cultural-educationale importante pentru publicul larg si persoane cu dizabilităti si promovarea unui comportament responsabil fată de mediu prin reciclarea telefoanelor mobile.

Tot alături de Orange România a fost dezvoltat si implementat proiectul „SuperCoders – Copiii descoperă magia programării si puteri de super-erou digital”, acesta fiind clasat pe locul II în categoria Educatie. SuperCoders s-a adresat copiilor cu vârste cuprinse între 10 si 13 ani, oferindu-le o experientă de învătare si relationare inovatoare. Acestia au avut ocazia să îsi dezvolte abilităti IT&C folosind o platformă adaptată vârstei si nivelului lor de pregătire digitală, învătând tehnici de programare într-un mod distractiv, relaxat, interactionând cu copiii din alte tări.

De asemenea, campania „Vreau în clasa a noua”, realizată pentru KFC si Pizza Hut a primit mentiune la categoria Educatie.

Proiectul a vizat strângerea de fonduri în beneficiul organizatiei World Vision Romania pentru sustinerea copiilor din mediul rural care nu au posibilitatea să-si continue studiile la liceu.

Golin este singura agentie de PR din România care a câstigat, în acelasi an, locul 1 în cele mai importante competitii ale industriei: PR Agency of the Year în cadrul galei Romanian PR Award 2014,  #1 PR Agency in Romania în topul BizPR Awards 2014 si #1 în preferintele bloggerilor români.
 
Golin România este afiliată la una dintre cele mai valoroase retele internationale de PR, Golin Worldwide. Acesta este primul birou din Europa Centrală si de Est al companiei americane care detine în total peste 50 de birouri în America, EMEA si APAC.

Golin Romania este membră a grupului de companii din care mai fac parte Lowe&Partners, Initiative, BPN, SENIORHYPER, MobileWorks si Medic One si este multiplu premiată si finalistă la festivaluri locale si internationale precum ADC*RO, Cristal Festival, CSR Awards, European Excellence Awards, IPRA Awards, PR Award Romania, Sabre Awards, Webstock.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar