transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

inchirieri buldoexcavatoare

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-09-2015

In 2015, cele mai mari festivaluri din Romania au colaborat cu MasterCard Contactless

In 2015, cele mai mari festivaluri din Romania au colaborat cu MasterCard Contactless

Împreună cu festivalurile TIFF, Electric Castle si ShortsUP, MasterCard a promovat plata contactless la casele de bilete si punctele de food & drinks ale celor mai mari evenimente din tară, fiind printre initiatorii acestei tehnologii în România. Astfel, compania a oferit utilizatorilor de carduri o experientă de cumpărat mai simplă si mai rapidă, facilitând accesul la filmele, concertele si activitătile pregătite de organizatori.

Mai mult, alături de avantajele de timp si simplificare a experientei de plată, posesorii de carduri MasterCard si Maestro Contactless au putut plăti beneficiind de promotii atractive – de la reduceri de pret si cashback la bilete la film pentru fiecare tranzactie efectuată.

„În 2014, la TIFF, am făcut primul pas către introducerea plătilor cu carduri bancare contactless ca sistem preferat de plată la festivaluri. Anul acesta, toate evenimentele din tară sustinute de MasterCard au dispus de această tehnologie, iar reactiile participantilor si rezultatele ne-au arătat ca ne îndreptăm în directia cea bună. În plus, solutiile de plată sustinute de MasterCard nu implică emiterea unui card aditional cu circuit închis, ci conectează toate cardurile MasterCard si Maestro contactless, emise de orice bancă din tară sau străinătate, cu cititoarele bancare din cadrul evenimentelor - ceea ce îmbunătăteste semnificativ experienta participantilor, ce îsi doresc să petreacă cât mai mult timp bucurându-se de filme sau de muzică si cât mai putin timp la cozi la casierii sau baruri”, a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager MasterCard în România.

La Festivalul de Film International Transilvania, editia 14, 54% dintre tranzactiile bancare realizate cu cardul la casele de bilete au fost făcute în modul contactless, dintre care 89% au fost făcute prin intermediul cardurilor bancare MasterCard si Maestro. De asemenea, pentru fiecare astfel de tranzactie, fanii au primit un bilet la film.

Pe domeniul Bánffy, la Electric Castle Festival, unde organizatorii au oferit publicului un card dedicat de festival, dar si optiunea de a plăti direct la baruri si în zona de food cu carduri bancare contactless, tranzactiile contactless cu carduri MasterCard si Maestro au fost preferate de 65% din cei ce au optat pentru cea de-a doua solutie.

Pe lângă convenienta adusă de tehnologia contactless, “electricii” care au plătit cu cardurile MasterCard au primit 5% cashback, în mod automat, la fiecare tranzactie, direct pe card.

În cadrul Marelui Picnic si al Noptii Lungi a Filmelor Scurte, evenimente organizate sub umbrela ShortsUP, tranzactiile cu cardurile contactless au fost preferate de 43% din participantii care au optat pentru plata prin card. Dintre acestia, 85% si-au achizitionat gustările si băuturile utilizând cardurile contactless MasterCard sau Maestro si au beneficiat de reduceri de 10% la fiecare tranzactie realizată.

Beneficiile plătilor contactless garantează eficientă si rapiditate, tranzactia durând cu 33% mai putin decât o plată standard cu cardul, respectiv cu 52% mai putin decât cu numerarul, conform studiilor dezvoltate de MasterCard. Mai mult, cu MasterCard si Maestro Contactless, cumpărăturile sub 100 de lei se realizează fără introducerea PIN-ul, fiind necesară doar apropierea cardului de terminalul de plată, ceea ce usurează mai mult procesul. De asemenea, metoda de plată contactless oferă control 100% asupra tranzactiei deoarece tranzactia este efectuată direct de client.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar