transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-06-2015

OLX.ro, de doua ori mai mare decat Mercador.ro

OLX.ro, de doua ori mai mare decat Mercador.ro

In fiecare zi, zeci de milioane de oameni din intreaga lume folosesc platforma OLX pentru a cumpara si a vinde bunuri, a gasi un loc de munca sau a inchiria o casa. In Romania, intr-un an de la rebranding-ul Mercador.ro in OLX.ro, platforma a avut o crestere spectaculoasa, dublandu-si numarul de anunturi active si a vizualizarilor din site.

Astfel, in ultimele 12 luni, OLX.ro a atras cu 80% mai multe vizite decat o facea Mercador.ro in aceeasi perioada, dublandu-si numarul de afisari si ajungand la pragul de 890 de milioane.  Totodata, in 2015 versiunea de mobil a site-ului a inregistrat in fiecare luna peste 12 milioane de vizite, cu o crestere de 150% fata de perioada similara din 2014.

Pentru OLX.ro, minutul de aur s-a inregistrat pe 28 aprilie 2015, cu peste 1,2 milioane de vizitatori unici si 1,75 milioane de vizite, atat pe site, cat si in cadrul aplicatiilor de mobil.
 
La fel, in ultimul an, numarul anunturilor postate pe OLX.

ro s-a dublat, depasind in prezent pragul de 4,4 milioane. Mai mult, peste 40.000 de oferte noi sunt postate zilnic pe OLX.ro, cu 30% mai mult fata de perioada Mercador.ro. Categoriile cu cele mai multe anunturi sunt Auto, Moto si Ambarcatiuni (1,2 milioane), Electronice si Electrocasnice (760.000) si Moda si Frumusete (670.000), raportand in ultimele douasprezece luni cresteri de 59%, 45% si respetiv 29%. 

Aceeasi tendinta crescatoare se observa si pentru solutiile mobile, OLX.ro fiind singurul site de anunturi din Romania cu aplicatii native pentru cele mai importante sisteme de operare: iOS, Android si Windows Phone. Astfel, in ultimul an numarul de vizite in aplicatia de Android a crescut cu 290% si, respectiv, cu 150% pentru cea de iOS. Aplicatia pentru Windows Phone, lansata in octombrie 2014, este una dintre cele mai descarcate aplicatii romanesti pentru acest sistem de operare, ocupand in prezent prima pozitie in categoria Lifestyle.
 
Lunar, peste 8 milioane de romani acceseaza OLX.ro, in prima jumatate a lunii mai acesta fiind cel mai vizitat site din Romania. 
 
OLX.ro ofera o platforma gratuita, rapida si foarte bine localizata celor care doresc sa cumpere si sa vanda produse si servicii, prin simpla postare a unui anunt online. In fiecare luna, milioane de oameni din intreaga lume vand si cumpara o gama larga de produse printre care obiecte casnice, mobila, proprietati imobiliare, produse de folosinta indelungata, instrumente muzicale, vehicule, electronice si echipamente mobile, servicii, toate pe OLX.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar