transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-04-2015

Orbit Romania va invata 3500 de copii defavorizati sa zambeasca sanatos

Orbit Romania va invata 3500 de copii defavorizati sa zambeasca sanatos

În cadrul campaniei ,,Donează un zâmbet sănătos’’, Orbit România ne îndeamnă să sustinem cu totii sănătatea orală a copiilor defavorizati din toate cele trei programe ale organizatiei SOS Satele Copiilor România – din Bucuresti, Cisnădie (judetul Sibiu) si Hemeius (judetul Bacău), dar si din grădinitele si scolile afiliate. Astfel, toti cei care cumpără gumă Orbit între 30 martie si 24 mai 2015 vor contribui la donarea banilor necesari pentru ca 3.500 de micuti să aibă acces la o educatie dentară corespunzătoare.

Prin această initiativă, Orbit România vine în sprijinul SOS Satele Copiilor România, donând 1% din vânzările realizate pe parcursul campaniei sub formă de produse de îngrijire orală (kit-uri cu periută si pastă de dinti), consultatii stomatologice si cursuri de igienă dentară, sustinute de medici stomatologi si lucrători sociali, pe parcursul a sase luni.

„Anul acesta, pentru Orbit este Anul Zâmbetelor Sănătoase, iar cu această ocazie ne-am dorit să introducem un mecanism prin care consumatorii nostri să se implice în program. În acelasi timp, am vrut să facem ceva mai mult decât să donăm o parte din sumele încasate din vânzări si asa a apărut ideea de a oferi consultatii stomatologice, truse si cursuri de igienă orală.”, a declarat Adina Bahcevanii, Senior Brand Manager Oral Care.

“Initiativa programului de educatie pe care au avut-o prietenii de la Wrigley ne-a bucurat foarte mult pentru că vine să sprijine actiunile noastre interne în ceea ce priveste importanta sănătătii copiilor din organizatie. Noi le explicăm celor mici că igiena orală este vitală pentru starea generală de bine, dar activitătile pe care le-am stabilit împreună cu Wrigley, prin demonstratiile pe care le implică, îi vor ajuta pe copii să deprindă obiceiurile sănătoase mult mai repede”, a adăugat Carmen Brumă, Manager Departament Strângere de Fonduri si Comunicare SOS Satele Copiilor România.


Pe lângă actiunile de donatie care urmăresc scăderea incidentei cariilor la copiii sub 12 ani, Orbit îsi propune cresterea constientizării importantei îngrijirii orale în rândul românilor. Fiecare pachet de gumă cumpărat este si dovada unei mai bune însusiri a celor 4 pasi care ne ajută să ne păstrăm dintii curati si zâmbetul plin de încredere: control stomatologic regulat, periajul dintilor, curătarea lor si mestecatul unei gume fără zahăr după mese sau gustări.

Anul Orbit este Anul Zâmbetelor Sănătoase

Campania ,,Donează un zâmbet sănătos’’ este o initiativă care deschide anul Orbit si sustine abordarea ,,Doing Good Marketing’’ aplicată la nivel global de către toate brandurile din portofoliul Wrigley.

Printr-o abordare bazată pe principiile solide ale companiei, Wrigley mentine un accent constant asupra angajamentelor fată de calitate, responsabilitate, reciprocitate, eficientă si libertate, astfel încât să poată face o diferentă pentru oameni si planetă, prin propriile performante. Wrigley consideră că poate si trebuie să joace un rol pozitiv pentru toti cei cu care interactioneză în activitatea sa. Un angajament important al Wrigley fată de oameni este angajamentul pentru îngrijire orală.

Programul Wrigley pentru Îngrijire Orală cuprinde parteneriate cu asociatii de medici stomatologi din întreaga lume, pentru a promova în rândul acestora o întelegere a beneficiilor gumei de mestecat fără zahăr în  îngrijirea orală, precum si o mai bună sănătate orală în rândul comunitătilor locale.

Wrigley este lider recunoscut în categoria producătorilor de dulciuri, cu o gamă de produse care cuprinde gumă de mestecat, bomboane mentolate, dropsuri, bomboane gumate si acadele. Cele mai cunoscute branduri din portofoliul Wrigley – guma de mestecat Orbit, 5 si Airwaves, precum si brandul Skittles - creează plăceri simple pentru consumatorii lor, în fiecare zi.

Cu operatiuni derulate în 50 de tări si distributie în peste 180 de tări, mărcile Wrigley aduc zâmbete pe fetele oamenilor din întreaga lume. Compania are sediul în Chicago, Illinois, aproximativ 17.000 de asociati la nivel global si functionează ca o filială a Mars Incorporated. Bazată în McLean, Virginia, compania Mars are vânzări nete care depăsesc 33 miliarde dolari, în 6 segmente de afaceri: Produse pentru animalele de companie, Ciocolată, Alimente, Băuturi, Symbioscience.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar