transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-05-2015

Promovarea online, accesibila chiar si firmelor de mici dimensiuni

Promovarea online, accesibila chiar si firmelor de mici dimensiuni

Putine canale media sunt, de fapt, accesibile promovarii unui IMM. Cum te poti "lupta" de la egal la egal cu o corporatie in promovarea la TV, in print (ziare si reviste nationale) sau outdoor, in conditiile in care aceasta are bugete impresionante de publicitate si marketing? Evident, acest lucru nu este posibil. In schimb, mediul online iti poate permite, pe segmentul pe care activezi, sa ai aceleasi sanse de reusita precum unele companii mari, fie ele si multinationale.

Tot ceea ce trebuie sa faci, in calitate de IMM, este sa utilizezi in mod activ toate resursele pe care ti le ofera mediul online - multe dintre ele chiar gratuite. Este nevoie de multa munca si implicit de mult timp alocat pentru planificare si implementare. Daca apelezi la o firma specializata in promovare online, aceasta iti poate oferi consultanta, la preturi foarte mici. O astfel de abordare este recomandata mai ales daca nu ai experienta si cunostinte de specialitate. In caz contrar, daca vei alege pur si simplu sa experimentezi diverse metode de promovare pe internet, risti sa irosesti mult mai multi bani.Un subiect foarte important este cel legat de SEO - optimizarea pentru motoarele de cautare. In conditiile in care cei mai multi romani incep o cautare online pe Google, este important sa fii acolo, cat mai sus. Cu o strategie adecvata, indiferent ca vinzi pizza, electrocasnice, termopane, haine, mancare sau diverse servicii, ai toate sansele sa te "duelezi" de la egal la egal nu doar cu firmele de aceeasi dimensiuni, ci si cu unele corporatii care activeaza in acelasi domeniu. Cu bugete incredibil de mici, poti sa ai o prezenta puternica pe internet, dar si o imagine pe masura. Brandingul este si el important, daca vrei sa te distingi si prin altceva in afara de preturi.

Daca nu esti online, nu existi - este deja un truism. Nu conteaza doar sa ai un website si o pagina de Facebook, important este ca acestea sa fie vizitate, si nu de oricine, ci chiar de targetul tau, de potentialii clienti. Fie ca este vorba despre campanii cost-per-click, fie ca ne referim strict la link building si articole SEO, banii se pot utiliza in mod eficient, pentru a aduce vanzari.

Pentru ca internetul este un mediu extrem de dinamic, trebuie sa fii mereu la curent cu noutatile tehnologice si cu noile trenduri, pentru a putea nu doar sa ajungi sus, ci si sa ramai acolo. Cu o strategie corecta si cu partenerii potriviti in zona de promovare online, orice IMM are sanse de a se dezvolta si de a profita la maximum de resursele pe care le ofera acest mediu virtual.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar