transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-07-2024 4.5468 lei 4.9692 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-10-2019

Reclamele LED în condiții extreme: prevenție și siguranță

Reclamele LED în condiții extreme: prevenție și siguranță

Standardele internaționale privind securitatea produselor în cazuri extreme sunt demne de luat în calcul atunci când cauți o soluție de afișaj electronic cu ajutorul căreia să îți faci afacerea cunoscută cât mai multor clienți. Dacă nu știi cum anume ar trebui să alegi o reclamă luminoasă performantă, de care să te poți folosi peste zece ani de la momentul achiziției, mai jos ți-am pregătit toate specificațiile pe care ar trebui să le cauți în descrierea unui astfel de produs electronic.


Reclamele cu LED de calitate nu vor lua foc

Nimeni nu poate anticipa un eveniment neplăcut, mai ales când vine vorba de unul petrecut în mediul extern, însă e bine să îți iei toate măsurile pentru a putea preveni un dezastru. Produsele SmarSoft Electronic utilizează protecții destinate domeniului industrial, care au primit toate atestările industriei militare, aeriene sau nautice. Lacurile siliconice, rășinile poliuretanice sau carcasa din aluminiu eloxat, folosite pentru toate soluțiile de afișaj cu LED pe care această companie le produce în regim propriu, reprezintă cea mai bună garanție a faptului că firmele luminoase ale acestui brand vor ține la distanță orice surpriză neplăcută.

Panourile cu LED nu vor oxida

Timpul și evenimentele meteorologice pot lăsa o amprentă urâtă asupra unor echipamente electronice, așa cum este și cazul firmelor luminoase. Expuse non-stop în mediul extern, în soare, vânt, ploi, ninsori sau la îngheț, acestea pot căpăta urme de rugină, pot oxida sau se pot mătui, transformând mesajul proiectat pe panoul electronic într-unul greu sau imposibil de descifrat.

În acel moment, funcția principală a reclamei luminoase va dispărea, iar echipamentul în sine poate fi înlocuit. Această veste nu poate fi una îmbucurătoare, mai ales când este vorba despre o firmă mai mică, așa că trebuie să iei aminte la ce anume cumperi, când vine vorba de promovarea cu ajutorul unui panou electric a companiei pe care o reprezinți.

Alege soluții de afișaj electronic care sunt protejate de oxidare sau distrugerea componentelor, ceea ce se poate traduce printr-o garanție îndelungată, poate chiar mai mare de zece ani.

Alege doar reclame luminoase pentru exterior

Acest tip de soluții de afișaj cu LED este cel mai rezistent dintre toate. Create special pentru a înfrunta vitregiile anotimpurilor, reclamele cu LED pentru exterior vor fi prevăzute cu o protecție specială în fața condensului, a umezelii, a radiațiilor UV sau a diferențelor mari de temperatură. Practic, schimbările bruște de vreme nu te vor mai îngrijora, pentru că vei avea garanție unor produse eficiente și foarte rezistente în timp tuturor intemperiilor care pot apărea.

Comandă o soluție de afișaj tratată special

Soluția ideală pentru protecția unei firme luminoase este tratarea acesteia cu lacuri speciale. În lipsa totală a acestui tip de protecție sau în urma utilizării unui lac necorespunzător, un afișaj cu LED se va confrunta cu coroziunea carcasei sau chiar a LED-urilor din interiorul acestuia. Un produs calitativ din categoria reclamelor luminoase va avea trecut în specificații tratamentul cu lacuri speciale, ceea ce poartă numele de conformal coating.

Astfel, placa electronică, adică circuitul imprimat, dar și componentele electronice vor fi ferite de contactul cu umiditatea, condensul, aerul salin sau praful din mediul extern. Diferențele de temperatură nu vor conta pentru un afișaj cu LED tratat anterior cu substanțe speciale. Un lac de acest tip va oferi o protecție chiar și la temperaturi extreme, având o marjă de la -70 la +200 de grade Celsius.

Siguranța și longevitatea panourilor cu LED este foarte importantă, așa că alege să cumperi acest tip de produse doar de la profesioniști!

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar