transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-05-2015

Versiunea in limba romana a canalului Nick Jr., disponibila abonatilor Telekom si UPC

Versiunea in limba romana a canalului Nick Jr., disponibila abonatilor Telekom si UPC

Postul Nick Jr., dedicat prescolarilor, este acum disponibil în versiunea complet localizată, cu dublaj în limba română. “Portofoliul VIMN evoluează dinamic încă din 2013. Cota de piată a canalelor a crescut semnificativ, cu 28% de la an la an"1, a declarat  Bartosz Witak, Director General al VIMN CEE si Israel.

O serie de actori români, printre care Ionut Grama, Claudiu Maier, Gabriel Costin, stefan Velniciuc si Anca Iliese vor da glas personajelor animate din seriile difuzate pe Nick Jr.

Destinat copiilor cu vârste între 3 si 5 ani, Nick Jr. furnizează un mix de programe originale, acordând o mare importantă continutului educational. Printre cele mai populare productii se numără Dora si prietenii, povestea unei adolescente care trece printr-o serie de aventuri cu un grup de prieteni, PAW Patrol, despre un grup de sapte cătelusi care lucrează împreună în misiuni de salvare, sau Echipa Umizoomi, un muzical în care se pune accent pe concepte matematice pentru prescolari.

Nick Jr. poate fi vizualizat de către abonatii Telekom România si UPC România si este disponibil si pe multe alte retele de cablu. O serie de discutii în vederea unui parteneriat sunt purtate si cu RCS&RDS.Viacom International Media Networks (VIMN), o divizie a Viacom Inc. (NASDAQ: VIAB, VIA), cuprinde multe dintre cele mai populare branduri de divertisment multimedia din lume, printre care MTV, Nickelodeon, Comedy Central, BET, Paramount Channel, VH1, VIVA, COLOR, Game One and Tr3s: MTV, Música y Más. Brandurile Viacom sunt vizionate la nivel global în peste 700 de millioane de case, în aproximativ 170 de teritorii si 37 de limbi, prin intermediul a peste 200 de canale TV si peste 550 canale digitale si mobile.

Nickelodeon, ajuns la cel de-al 33-lea an de existentă, este brandul numărul unu în materie de divertisment pentru copii. Si-a construit o afacere globală diversificată, punând copiii pe primul loc în tot ceea ce face.

Compania include programe si productie de televiziune din Statele Unite si din întreaga lume, plus programe generaliste, programe online, cărti si filme de lung-metraj. Reteaua de televiziune Nickelodeon este receptionată în peste 100 milioane de case si a fost reteaua de cablu cel mai bine cotată timp de 19 ani la rând. Nickelodeon si toate titlurile, personajele si logo-urile asociate sunt mărci comerciale ale Viacom Inc (NASDAQ: VIA, VIA B).

Nick Jr., canalul de 24 de ore pentru prescolari de la Nickelodeon, este receptionat la ora actuală de aproape 75 de milioane de abonati prin cablu, cablu digital si satelit. Nick Jr. si toate titlurile, personajele si logo-urile asociate sunt mărci comerciale ale Viacom International Inc. (NASDAQ: VIA, VIA.B.)

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Ion
Există mai mult aur în creierul omului decât în pământ. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea ”De la idee la bani”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: locmunca.office@gmail.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar