transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-06-2019 0 lei 0 lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inseo.RO - dezvoltare web

Curierat rapid Bucuresti

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-05-2007

Austrian Airlines - campanie de comunicare prin Initiative si Lowe

Austrian Airlines - campanie de comunicare prin Initiative si Lowe

Austrian Airlines deruleaza impreuna cu Initiative si Lowe o ampla campanie de comunicare, ce include campania de imagine, o promotie si o campanie longhaul, se arata intr-un comunicat al companiei remis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Avand ca obiectiv principal cresterea awareness-ului Austrian Airlines, campania de imagine comunicata de Initiative pe televiziune si in presa locala se deruleaza in doua etape, in perioada aprilie - noiembrie, cu o mica pauza pe timpul verii. Atat printurile, cat si spotul TV pun accentul pe un mesaj care indeamna la relaxare, in timpul curselor de lunga durata, insa confortabile, oferite de Austrian Airlines.

"In timp ce campania promotionala a companiei austriece este sustinuta in presa centrala, la radio, pe Internet si pe autobuzele care merg spre Otopeni, campania longhaul se desfasoara exclusiv in presa scrisa, comunicand beneficiile curselor lungi asigurate de Austrian Airlines, printre care cel mai rapid transfer din Europa, pe care compania austriaca il asigura la Viena", se precizeaza in comunicat.

Intreaga campanie de comunicare Austrian Airlines se adreseaza persoanelor cu venituri medii si mari, care calatoresc mult, oameni de afaceri si turisti care doresc sa imbine utilul cu placutul. "Este o bucurie sa lucram cu Austrian Airlines, un brand extrem de puternic, ce beneficiaza de un mare capital de incredere din partea consumatorilor", a declarat Mihaela Cucu, Head of Unit, Initiative.

Echipa care a contribuit la realizarea acestei campanii este fost formata din: Heinrich Vystoupil, Director; Viorel Cindea-Nica, Sales Support & Marketing - Austrian Airlines; Mihaela Cucu, Head of Unit si Anca Ionescu, Senior Planner - Initiative; Anca Ditu, Coordonator Poiect, Ilinca Strajan, Client Service, Robert Podareanu, Art, Andreea Chirica, Copy - Lowe.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Laury
With that state of affair,you have every right to leave toinwn search of a little bit more excitement.Bon voyage and safe travels,MerisiP.S.:You forgot to mention the bar owner who bravely refuses to obey the law and allows her customers to continue smoking. *tztz*
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar