transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-05-2019 0 lei 0 lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inseo.RO - servicii SEO

Curierat rapid Bucuresti

Expert Contabil Constanta

Transport caini si pisici Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-10-2008

Cauta si castiga - 45 de site-uri de internet in concursul Orange

Cauta si castiga - 45 de site-uri de internet in concursul Orange In cadrul noii campanii de promovarea a internetului mobil Internet Everywhere, get inspired anywhere, Orange lanseaza, pe 23 octombrie, concursul Cauta si castiga, care se desfasoara simultan pe 45 de site-uri de internet.

Concursul isi propune sa transforme internetul intr-un imens teren de joaca si sa il faca mai accesibil utilizatorilor. Timp de o luna, navigand pe internet, participantii trebuie sa caute si sa colecteze mai multe obiecte virtuale pe care le pot descoperi in paginile site-urilor partenere, printre care www.gsp.ro, www.trafic.ro, www.ziare.com, www.clopotel.ro, www.sentimente.ro si www.cinemagia.ro. Toti cei inscrisi in concurs vor participa la tragerea la sorti, din 25 noiembrie, pentru unul dintre cele 10 laptopuri Apple MacBook Air.

Oricine doreste sa participe la concursul Cauta si castiga se poate inscrie la adresa www3.orange.ro/cauta-si-castiga/. Odata cu inscrierea, participantii isi vor alege un personaj care ii reprezinta si care ii va intampina ca un indiciu ca se afla pe unul dintre site-urile partenere si ca acolo pot gasi si colecta obiecte virtuale. Concurentii trebuie sa descopere aproximativ 100 de obiecte din cele mai diferite domenii, in functie de tematica site-urilor: mingi de fotbal, snowboard, role, piramide, ceasuri, carti de joc, ochelari, ghiozdan, cravata, inima, masina, chitara electrica si multe altele. Cu cat numarul obiectelor colectate este mai mare, cu atat sansele de castig ale fiecarui participant sunt mai mari.

"Concursul este un mod inovator si antrenant de a comunica diferit prezenta noastra pe piata internetului mobil, oferind in acelasi timp clientilor nostri o experienta noua si interactiva cu brandul Orange.
Acest concurs se alatura initiativelor online ale Orange prin care ne propunem sa fim aproape de utilizatorii de internet si sa incurajam utilizarea internetului ca sursa de informare, de divertisment si ca instrument ce ne simplifica viata de zi cu zi", a declarat Thierry Millet, Chief Commercial Officer Orange Romania.

"Cauta si castiga" reprezinta unul dintre cele mai complexe proiecte online desfasurate pana acum in Romania prin faptul ca inglobeaza cel mai mare numar de site-uri de internet intr-o initiativa de acest gen: www.220.ro, www.clopotel.ro, www.imobiliare.ro, www.sfatulmedicului.ro, www.4tuning.ro, www.colegiimei.ro, www.infoturism.ro, www.stelisti.ro, www.animale.ro, www.copilul.ro, www.jucaushii.ro, www.stirilocale.ro, www.askmen.ro, www.craiovamaxima.ro, www.myjob.ro, www.studentie.ro, www.auto.ro, www.crestinortodox.ro, www.onlinesport.ro, www.trafic.ro, www.automarket.ro, www.dinamovisti.ro, www.pariori.ro, www.vedeta.ro, www.bestmusic.ro, www.ele.ro, www.prieteni.ro, www.violamania.ro, www.bloombiz.ro, www.e-referate.ro, www.rapidisti.ro, www.xtrem.ro, www.bursaasigurarilor.ro, www.e-transport.ro, www.referat.ro, www.ziare.com, www.calificativ.ro, www.eva.ro, www.rockon.ro, www.cfrmania.ro, www.gsp.ro, www.schiori.ro, www.cinemagia.ro, www.hit.ro, www.sentimente.ro..


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar