transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-06-2019 0 lei 0 lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inseo.RO - dezvoltare web

Curierat rapid Bucuresti

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-05-2007

Idea Forum - forumul ideilor in marketing, publicitate, media si online

Idea Forum - forumul ideilor in marketing, publicitate, media si online

Pe 12-13 iunie 2007, Evensys organizeaza la JW Marriott Bucharest Grand Hotel evenimentul Idea Forum, eveniment ce va urmari pe parcursul a doua zile cele mai inovative idei, concepte si tendinte din marketing, advertising, media si digital si sa le prezinte din perspectiva unor vorbitori de marca internationali si locali, oameni care nu doar comenteaza aceste teorii ci, practic, le creeaza, au anuntat organizatorii, citati de www.SMARTfinancial.ro.

Idea Forum este un eveniment realizat sub egida Evensys Conferences, in parteneriat cu Graffiti BBDO, Pepsi, Lipton si Beko. "Care sunt implicatiile unei piete de comunicare unde inovatia primeaza si consumatorul conduce si cum au raspuns cateva dintre cele mai importante branduri la aceste provocari sunt doar cateva din aspectele ce vor fi dezbatute in cadrul Idea Forum, pe parcursul celor doua zile ale evenimentului", se arata in aceeasi sursa.

"Incepand cu anii 2000 comunicarea traditionala si consumatorul de odinioara s-au schimbat. Astazi inovatia conduce comunicarea eficienta, iar ideile noi conving consumatorul. Acesta nu mai este un simplu consumator, ci agent de co-branding, fiind invitat sa contribuie la dezvoltarea comunicarii brandurilor prin bloguri, podcasturi, arta proprie", a spus Dana Dumitrescu, managing partner la Evensys.

Prima zi (12 iunie) va include 4 conferinte ce vor acoperi cele mai interesante zone de inovatie din comunicarea contemporana: planningul publicitar, planingul de media, creativitatea si comunicarea digitala. In a doua zi (13 iunie), participantii vor avea ocazia sa isi insuseasca cele mai noi teorii, studii de caz si tentinde in cadrul unor seminarii extinse sustinute de invitatii internationali pe temele principale ale evenimentului.

Invitatii sunt specialisti ai comunicarii, ce au contribuit strategic la dezvoltarea unor branduri despre care azi vorbim cu admiratie: RUSSELL DAVIES, Open Intelligence Agency - parintele planning-ului modern; KEITH LEWIN, BBDO - directorul de creatie international al BBDO pe contul Masterfoods; FARIS YAKOB, Naked Communication - strategic planner si expert in comunicare transmedia; IAIN TAIT, Poke London - cstrategul celei mai creative agentii de digital communication; CHRIS JACKSON -consultant independent in industria radiodifuziunii.

Pentru mai multe informatii referitoare la eveniment, se poate accesa www.ideaforum.ro.

Pana in prezent, Evensys a adunat in portofoliul sau evenimente precum Marketing360 (450 de participanti), Marketing Innovation Forum (250 de participanti), BrandCamp (250 de participanti), Digital Marketing Forum (300 de participanti), PR Forum (250 de participanti), TAXEU Forum (250 de participanti) si este organizatorul primului club de networking destinat investitorilor in Real Estate - Real Estate Investors' Society (REIS) (300 de membri).

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Ammr
Salut Andrei. Fiind extrem de ocaupt een ultimele zile,nu am avut timp dece2t sa observ ca ai continuat sa scrii,lucru ce personal ma bucura. Astăzi am răgazul de a ma relaxa puțin( doar este duminica!). M-a surprins plăcut articolul de azi,eensă ce m-a surprins cel mai mult a fost pomenirea despre Eizo L 685,pe care am avut ocazia sa-l vad la fratele meu. Tin minte ca eel primise cadou și era een culmea fericirii. In alta ordine de idei , m-a amuzat teribil chestiunea cu ne salutam vecinii dimineața,sau cad o luam eenainte pentru a evita o eente2lnire Foarte adevărat,am niște vecini care procedează eentocmai, sa nu dea explicații despre o datorie,eensă departe ge2ndul de a le reproșa ceva,chestiune de bun simt Insa,da,este o forma de comunicare și asta Mi-a plăcut mult subiectul,aștept și altele la fel! STIMA.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar