transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inseo.RO - dezvoltare web

Curierat rapid Bucuresti

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-06-2007

Midocar, distribuitor Volkswagen, sarbatoreste 15 ani de activitate

Midocar, distribuitor Volkswagen, sarbatoreste 15 ani de activitate

Pentru a marca cei 15 ani de activitate pe piata auto din Romania, Midocar si Speed Promotion au demarat o ampla campanie de promovare, centrata pe principalele atribute ale distribuitorului bucurestean. Campania se desfasoara în perioada iunie-noiembrie 2007 în Bucuresti si va folosi mai multe canale de comunicare: radio, internet, outdoor, presa scrisa si actiuni de BTL, se arata intr-un comunicat de presa remis www.SMARTfinancial.ro.

"Conceptia grafica a tuturor elementelor de promovare folosite în cadrul acestei campanii a fost realizata de catre Speed Promotion, avand ca elemente centrale atributele cu care sunt asociati Midocar si Volkswagen, înca de la începuturi, în 1992: competenta, încrederea, siguranta si bucuria de a trai viata în toate ipostazele ei".

Spoturile radio, realizate sub forma unor testimoniale, prezinta experinte traite de clientii Midocar pe parcursul acestor 15 ani si au fost concepute si realizate de catre Speed Promotion. Campania radio va rula pe toata durata campaniei pe posturile Kiss Fm si Radio 21 si va fi completata prin promovare pe alte medii: panotaj stradal, aparitii în presa de specialitate si de o campanie de promovare online, pe site-uri auto si de business, pentru care au fost rezervate peste 1.600.000 de afisari.

Componenta de BTL a acestei campanii de imagine se va derula în perioada iulie-august si consta în amenajarea unor spatii pe Autostrada Soarelui în cadrul carora soferii sa se poata bucura în avanpremiera de 15 minute de relaxare pe plaja alaturi de masini Volkswagen si muzica de vacanta.

Echipa care a participat la realizarea acestei campanii este compusa din: Ioana Cristina Burcescu - Responsabil Marketing Midocar, Marcela Ionescu - Director Vanzari autoturisme Volkswagen Midocar, Florin Negulescu – Account Manager Speed Promotion, Luiza Lican – BTL Executive Speed Promotion si Valentin Vacarus – Client Service Director Speed Promotion.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Tabitha
buna .ma numesc vasliiu ioan am 54 ani sunt casatorit,am3 copii minori.primul vasliiu ptrisor mihail elev la colegul nrgruzzi anul 3 e,ofetita ,vasiliu camelia mariana eleva la lic. economic3 anul2 si mezinul vasliiu gh. elev in cl. a 7a generala.vreau sa va cer un aj . umanitar de urgenta.sunt bolnav grav de vreo 13 bol.din care 5 cronice.am parkinson grav de 17 ani ,ulcer duodenal gastrit cronica at si aritmie ,crdiopatie ischemica durerosa ,nevralgie intercostala singa,sindrom deppresiv anxios,,sindrom tetrparetic si parapretic,etc.dar parca nu mi ajungeau atittea mi a maidat dumnzeu proleme sila coloana ,sunt operat de 5 ori de hernie de disc si de 4 ori inftratii in sala de operatii.asta lombr dar am probleme si cerivicale .ultima opratie a fost pe 6 aprilie si a durat 6 ore ,anestiziat total intubat si adormit.toate in zadar. am ramas imobilizat la pat cu dureri groaznice.de laiasi de l handicap mi a dat handicap grav dar ca sa vedeti fara asis. pers. sa u insotitor.vemitul meu este i indemn. de handicap de293 roni.nu mai am bani pentru cei 2 elevi de la iasi pentru cantina si cazare pe mai iunie.casa incheie anul scolar imi trbuie neaparat 1500 roni.nu mai vorbesc de mine ca mi trbuie alti bani pentru alte 2 interv. chirurgicale.nu am bani de medicamente de rate de mincare abonam.curent electic etc.va spun sincer am ote actele medicale ,originale anchete sociale ad. elevi. le pot pune la dipozitie orcind.daca cimeva sau oameni de buna credinta ii rog sa ma ajute de urgenta cu ce poate fiecare.las un nr. de tel. 0232325277. vamultumesc imi cer scue sunt epuizat.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar