transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inseo.RO - servicii SEO

Curierat rapid Bucuresti

Expert Contabil Constanta

Transport caini si pisici Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-11-2008

Ogilvy - in topul agentiilor interactive din Romania

Ogilvy - in topul agentiilor interactive din Romania Ogilvy Romania s-a situat pe locul 2 in topul agentiilor interactive din Romania, in cadrul celei de a opta editii a festivalului Internetics. Premiile si nominalizarile obtinute in cadrul singurului festival ce premiaza eficienta comunicarii online in Romania reprezinta o certificare a competentelor grupului in acest domeniu si o subliniere a importantei pe care Ogilvy o acorda mediului digital.

"In contextul actual, pentru a construi un brand de succes, este nevoie de o foarte buna intelegere a modului in care noile tehnologii de comunicare, noile canale si creativitatea vibranta se impletesc. Incurajam inovatia si suntem mandri sa fim partenerii de comunicare ai multora dintre advertiserii perfect ancorati in realitatea consumatorului de astazi", spune Manuela Necula, CEO Ogilvy Group.

Singurele nominalizari in categoria Site-uri de Promovare FMCG - non food au apartinut campaniilor dezvoltate de grupul Ogilvy. Astfel, proiectul Clubul Dove, www.dove.ro/doveclub realizat pentru Unilever SCE a primit o nominalizare, iar categoria a fost castigata de catre AXE - Dark Temptation, www.efectulaxe.ro , campanie realizata pentru acelasi client.

In cadrul categoriei E-mail marketing, proiectul Club Dove – Newslettere, realizat pentru Unilever SCE a primit o nominalizare din partea Juriul Internetics 2008.


Ogilvy Group Romania face parte din reteaua internationala Ogilvy, parte a WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare la nivel mondial. Ogilvy Group Romania ofera servicii de comunicare integrata 360 de grade - publicitate, relatii publice, marketing interactiv, promotii de vanzari, programe de activare si comunicare de brand, precum si strategie si cumparare de media - prin agentiile sale specializate.
Portofoliul de clienti cuprinde companii globale pentru care grupul Ogilvy dezvolta campanii de comunicare atat la nivel international, cat si local - BAT, Unilever, Kraft, Cosmote/Germanos, IBM, Nestle precum si companii cu care grupul colaboreaza numai in Romania - Petrom, Heineken Romania, Carrefour, Coca-Cola Adriatic & Balkans Business Unit, Friesland, Colgate-Palmolive, Diageo si multe alte companii cu renume..


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar