transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-06-2019 0 lei 0 lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inseo.RO - dezvoltare web

Curierat rapid Bucuresti

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-05-2007

Ogilvy promoveaza Orion LCD printr-o campanie neconventionala

Ogilvy promoveaza Orion LCD printr-o campanie neconventionala

Ogilvy&Mather a dezvoltat campania de lansare a televizoarelor LCD Orion in Romania, care surprinde prin "prospetime si neconventional, atât la nivelul ideii creative, cât si al suportului ales", dupa cum remarca chiar reprezentantii companiei, citati de www.SMARTfinancial.ro.

"Mesajele si executiile campaniei au fost variate, încercând sa raspunda unor nevoi si asteptari diferite legate de acest gen de produs si, totodata, fiind adaptate specificului canalului media ales si profilului publicului corespunzator. Aceasta abordare 360 de grade a relatiei dintre consumator si brand este în linie cu filosofia de functionare a grupului Ogilvy. De aceea, suntem bucurosi ca, înca o data, clientul Orion ne-a dat ocazia si libertatea de a o pune în practica", spune Alexandra Theodorescu, account director Ogilvy&Mather.

Campania de promovare exploateaza la nivel de mesaj atributele si beneficiile produsului: forma plata a televizoarelor Orion LCD, spatiul câstigat în locuinta fara batai de cap, claritatea imaginii si, indirect, pretul accesibil (în conformitate cu pozitionarea value-for-money a brandului). Elementele alese pentru a dramatiza mesajele campaniei sunt diverse, mergând de la linii drepte si planuri de design interior al locuintei la gaini, portofele sau panouri outdoor neconventionale prin care poti privi pentru ca lipseste...panoul.

"Pe lânga comunicarea derulata în presa, outdoor, Internet si la punctul de vânzare, campania cuprinde o componenta de marketing direct si o foarte amuzanta si neconventionala componenta interactiva. Daca pâna acum v-ati fi întrebat ce pot avea în comun un televizor plat si o gaina, aflati ca raspunsul este faptul ca ambele sunt plate, doar ca unul pentru ca asa a fost construit, iar celalalt (sau mai bine zis cealalta) pentru ca o turtesti chiar tu la www.orionlcd.ro unde jocul computerizat "Turteste gaina" te provoaca sa devii stapanul ograzii"."Pentru ca Orion se adreseaza oamenilor inteligenti, asa cum afirma si sloganul brandului (“Smart people choose Orion”), si abordarea în comunicare trebuie sa fie pe masura, adica desteapta. Lucru pe care credem ca îl dovedesc materialele de comunicare. Ne mândrim atât cu layout-urile din presa si outdoor, cât si cu joculetul pentru calculator “Turteste gaina” care are deja fani împatimiti printre colegii nostri", adauga Alexandra Theodorescu.

Din partea grupului Ogilvy, implicati si responsabili pentru proiect au fost tandemul creativ Cristi & Cristi (Simion - copywriter si Dita – art director), Vasile Alboiu (art director) si Adrian Poenaru (senior copywriter), sub supervizarea lui Albert Nica (executive creative director), Ruxandra Lupu (account manager), Maria Surdeanu (account executive) si Alexandra Theodorescu (account director). În dezvoltarea proiectului, agentia a facut echipa cu Ritu Cazacu, marketing manager Orion.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar