transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-06-2019 0 lei 0 lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inseo.RO - dezvoltare web

Curierat rapid Bucuresti

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-07-2007

Paduden se repozitioneaza prin Propaganda

Paduden se repozitioneaza prin Propaganda

Paduden s-a repozitionat ca medicament impotriva durerilor din perioada menstruala printr-o campanie dusa de Propaganda, informeaza un comunicat remis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

"Mesajul central al campaniei "Pana si cele mai puternice femei au nevoie de el" ilustreaza cu umor pozitionarea simpla si clara, si a fost declinat creativ pe mai multe medii: TV, presa scrisa, Internet si POSM-uri. Principalul beneficiu al produsului este subliniat si de sloganul: Paduden. Pa durere menstruala!", au spus oficialii Propaganda.

Rezolvarea creativa si strategia propusa de Propaganda pentru produsul Paduden este rezultatul unor studii si analize la nivelul pietei realizate de Propaganda in parteneriat cu Terapia Ranbaxy. Astfel, Propaganda si Terapia Ranbaxy continua sa inoveze cu succes la nivelul comunicarii intr-un domeniu aflat inca sub zodia testimonialelor.

"Avem un parteneriat de lunga durata cu Terapia Ranbaxy, cu rezultate excelente pe mai multe marci din portofoliul companiei. Noul proiect Paduden se remarca prin executia curajoasa, bazata pe umor si prospetime, dar mai ales pe o strategie coerenta si elemente ce comunica direct cu publicul vizat de campanie. Suntem increzatori ca aceasta campanie isi va atingele obiectivele de marketing si va stabili o legatura directa cu publicul tinta", a declarat Adrian Tuluca, Director Executiv Propaganda.Spotul Paduden reprezinta o usoara parodie la adresa filmelor de actiune, cu doua eroine din filme diferite care au acum solutia salvatoare pentru a stopa infractiunile, indiferent de momentele mai dificile pe care le traverseaza. Spotul a fost regizat de Jonty Toosey si produs cu ajutorul Saga Film.

La realizarea campaniei Paduden au contribuit din partea Propaganda: Bogdan Moraru – Art Director, Tudor Pascan – Copywriter, Dan Moldovan – Creative Director, Simina Leotescu – Head of Strategic Planning, Sonia Vlad – Senior Account Manager ºi Marcela Moldovan – AV Producer.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Junki
2Sint de acord cu DR Rath, are atita dreptate ca doare. Insa eeorpunii sint urmasii parintilor lor si probabil ca genele neanderthaliene isi spun in continuare cuvintul, astfel dupa ce am imprastiat dominatia asupra tuturor continentelor aducindu-i in unele locuri, aproape de extinctie pe verii nostri ce gene or mai fi avind si ei ( Americi,Australia,parca mai putin Asia si Africa),se vrea o noua extindere asupra lumii.Problema este ca nici dr Rath nu spune cinstit cine este marioneta si cine papusar. Comunitatea Europeana subjuga tarile independente din Europa, pentru interesele economice ale oricui altcuiva numai ale europenilor nu. Dictatura nu va fi comandata din interiorul Europei, toata aceasta hotie euro nu este in favoarea nimanui din Europa. Continentul european trebuie sa fie aservit si inghitit de alt continent din punct de vedere economic. S-a vehiculat suprematia economica si cotropirea geofizica de catre asiatici si ca razbunare a fostilor sefi de trib, noi ca europeni meritam sa fim distrusi de fratii americani, ca doar de aici au plecat la un moment decisiv hienele peste Atlantic. Eu am ajuns la concluzia ca aceasta Comunitate Europeana este autofaga, isi va distruge cu buna stiinta propriile tari, nici Germania nu va scapa, si nu din cauza lacomiei sau setei de putere cum se crede, ci pentru in timp ce urmareste o himera Europa este impinsa sa indeplinesca jocul altor puteri neeuropene. Cind ciinele te musca vezi cine il tine de lesa, madam merkel e numai botul,ochii si urechile ciinelui sint coruptii care fac jocul stapinului,cine o fi ala,sa se duca-n... Triunghiul Bermudelor cu tot cu oamenii lui implicati in strategii si conspiratii. 3Gindurile mele de bine se indreapta catre OMUL SVANTE PAABO,cel putin stie de ce traieste, va pleca mai bogat in nefiinta,nu pentru ca a lucrat la Institutul Max Planck. Domunul Rath este luptatorul in slujba adevarului lui si al altor oameni bine intentionati, vede bine pe distante medii, insa nu trebuie sa privesca prea adinc in fintina adevarului ,i se poate intimpla ca va ajunge la capatul celalalt al pamintului si al timpului unde nu o sa vada ce a gasit,si daca va zari ceva, ceva, nu va intelege... Problema umanitatii este diluarea energiei.. adica lipsa de valori umane, lipsa de daruire in numele unei crez samd. Daca s-ar citi si asculta mai multe lucruri armonioase(literatura muzica) ar putea preveni si bolile. Generatia Lady Gaga, cita armonie cu sine insusi si cu natura poate sa mentina in infernul construit.Din nou nu tin ca acest comentariu sa fie publicat,e suficient ca il cititi pentru dumneavoastra omnule Roxin,pentru ca lucrurile nu sint asa usor de rezolvat cum le prezinta dr Rath,nici macar in sanatate.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar