transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inseo.RO - servicii SEO

Curierat rapid Bucuresti

Expert Contabil Constanta

Transport caini si pisici Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-09-2009

Spot video viral pentru promovarea Galei Premiilor eCommerce 2009

Spot video viral pentru promovarea Galei Premiilor eCommerce 2009 Gala Premiilor eCommerce 2009, care se va desfasura in aceasta toamna, a lansat deja un spot viral de promovare, utilizand site-urile de video sharing. Pe langa vizionarile pe site-uri precum youtube.com si trilulilu.ro, organizatorii evenimentului isi propun ca mesajul Galei sa fie propagat in mod natural si pe blog-uri, forumuri si alte locuri unde exista interactiune intre utilizatorii de internet.

Gala Premiilor eCommerce se promoveaza, de altfel, in special pe internet, acolo unde se identifica si targetul magazinelor online - utilizatorii la un click distanta de cosurile virtuale de cumparaturi. Pentru ca "buzz"-ul sa fie mai puternic, sportul viral mizeaza pe umor, surprinzand, in mod metaforic, o posibila scena in care intimitatea oferita de computer ar fi de preferat pentru anumite tipuri de cumparaturi.

In paralel, Gala Premiilor eCommerce promoveaza continuu un mesaj consistent, serios, privind avantajele comertului electronic realizat profesionist. Mai mult, pe site-ul www.gpec.
ro
este prezentat si un set de valori pe care magazinele inscrise in competitie si l-au asumat pentru a primi "atestarea GPeC".

"Avem 5 ani de implicare directa in piata si 4 ani de cand organizam Gala Premiilor eCommerce. E momentul sa ducem lucrurile mai departe, iar atestarea GPeC este primul pas concret facut pentru cresterea increderii consumatorilor in comertul online. Certificarea magazinelor nu va fi, insa, temporara ci va continua inclusiv dupa desfasurarea Galei, va fi mai complexa si va constitui un punct de referinta in e-commerce", promite Andrei Radu, directorul Link 2 eCommerce si organizatorul Galei.

Magazinele online care intra in competitie la cea de a patra editie a Galei Premiilor eCommerce vor fi analizate prin prisma a peste 95 de criterii de jurizare, exceptand cele 6 reguli impuse de organizatori prin preselectie.

Recunoscut in piata drept "cel mai bun si complet tutorial public romanesc despre cum sa-ti auditezi propriul site" (Dragos Dehelean, Selenis) sau "ghid despre cum sa-ti faci un magazin de succes" (Adrian Zamfira, KuBu), setul de criterii de jurizare dezvoltat de organizatorii GPeC 2009 evidentiaza fiecare aspect important al unui business online.

Cea de a patra editie a Galei Premiilor eCommerce se va desfasura la inceputul lunii octombrie 2009. .


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar