transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-06-2019 0 lei 0 lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inseo.RO - dezvoltare web

Curierat rapid Bucuresti

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-06-2007

Volvo C30 si Piratii din Caraibe - campanie online in Romania prin Rom Net

Volvo C30 si Piratii din Caraibe - campanie online in Romania prin Rom Net

Cea mai noua campanie a Volvo a fost implementata in Romania de catre agentia web ROM NET. Jocul "Pirates of the Caribbean" desfasurat pe Internet a facut parte dintr-o strategie a producatorului suedez de autoturisme desfasurata la nivel mondial, in care a fost inclusa si Romania, se arata intr-un comunicat de presa remis www.SMARTfinancial.ro.

La nivel mondial campania Volvo "Piratii din Caraibe" a coincis cu lansarea filmului cu acelasi nume si s-a desfasurat in 21 tari. Numarul total al "cautatorilor de comori" din intreaga lume s-a ridicat la peste 400.000 de persoane.

ROM NET s-a ocupat de implementarea website-ului Vanatorii (www.volvocars.ro/thehunt) si de promovarea competitiei, la finalul careia un roman a intrat in cursa finala pentru castigarea unui Volvo C30 si a 50.000 USD. Daca ideea din spatele campaniei "Piratilor" a fost nonconformista, atunci si mijlocale prin care ROM NET a promovat-o au fost pe masura, spun oficialii companiei.

"Pentru a scoate in evidenta cat mai bine faptul ca "Vanatoarea - Piratii din Caraibe" este o campanie cu adevarat neconventionala, am ales si la nivelul promovarii o serie de formule in aceeasi nota. Un exemplu in acest sens este afisarea de bannere cu dimensiuni atipice si pe durata determinata, conducand la indeplinirea mai buna a obiectivelor campaniei", declara Vlad Tocae, managing director ROM NET."Vanatoarea - Piratii din Caraibe" a avut un impact pozitiv la nivelul consumatorului roman de new media. In cele 22 zile de existenta, website-ul "Vanatorii" a inregistrat aproape 23.000 de vizitatori. Din acestia aproape 1.000 au trecut de nivelul 5 al jocului si s-au inregistrat, iar in semifinala au intrat 205 jucatori.

"Volvo C30 este masina ideala pentru tanarul urban, iar internetul si jocurile pe calculator sunt doua modalitati eficiente de a patrunde in lumea Piratilor din Caraibe. Concursul a reprezentat un pretext ideal - si neconventional - de a promova o masina speciala", crede Raluca Popa, Marketing & Communication Manager la Forum Auto, reprezentatul oficial Volvo in Romania.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Wulan
Sanchi, cica sa se alinieze cu cellete tari, care si ele fac curat cam in perioada asta. Dar cum prostia asta de miscare e intr-un fel controlata de trustul Media Pro, da, are sens sa o fi plasat mai aproape de niste alegeri. Insa si in toamna sunt alegeri, doar ca astea par mai importante acum. Odata castigate astea, se poate fura mai usor la urmatoarele.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar