transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-08-2019 0 lei 0 lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Servicii seo

Curierat rapid Bucuresti

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-05-2014

Crosspoint Real Estate, desemnat agent exclusiv pentru vanzarea proiectului Puskin 11 - Primaverii

Crosspoint Real  Estate, desemnat agent exclusiv pentru vanzarea proiectului Puskin 11 -  Primaverii

Crosspoint Real-Estate, una dintre cele mai dinamice companii de pe piata locala de consultanta imobiliara, a fost desemnata agent exclusiv pentru vanzarea unitatilor din cadrul proiectului rezidential Puskin 11 – Primaverii High Class Appartments.

“Dupa cativa ani de stagnare a segmentului imobiliar rezidential de lux, finalizarea proiectelor de acest tip indica o revenire a apetitului pentru investitiile imobiliare din nordul Capitalei. Din informatiile pe care le avem din piata, ne asteptam la o crestere a numarului de proiecte rezidentiale noi anuntate”, declara Mihai Dumitrescu, managing partner, Crosspoint Real Estate.

Puskin 11 este un proiect rezidential intim, retras si in acelasi timp cu acces imediat catre arterele principale din nordul Capitalei. 

Imobilul se desfasoara pe 5 etaje, ce totalizeaza un numar de doar 3 apartamente: un apartament tip duplex dispus pe parter si etajul 1, un apartament cu trei camere - la etajul 2 si un penthouse dispus pe ultimele  3 niveluri  -  compus din 3 dormitoare si o terasa spectaculoasa, ce ofera o priveliste unica asupra cartierului Primaverii. 

De asemenea, la demisolul imobilului este disponibil spre vanzare si un spatiu comercial versatil, pretabil unui cabinet notarial, de avocatura, stomatologic, etc.. Toate apartamentele sunt dotate cu finisaje si instalatii de ultima generatie, precum si cu locuri de parcare in subteranul imobilului.

Spatiile vitrate generoase, accesul direct al liftului in penthouse-ul dispus pe ultimele 3 niveluri, incalzirea in pardoseala, pozitionarea in nordul rezidential al Bucurestiului – acestea sunt doar cateva calitatile speciale ale apartamentelor din Puskin 11.

Pretul unui astfel de apartament, constituind un tip de locuinta modern, adresat unui comparator sofisticat, incepe de la 2.200 EUR + TVA / m.p. construit.“In momentul de fata, dezvoltatorii ofera produse adaptate la contextul pietei. Dezvoltatorii au inteles care sunt noile conditii ale pietei si s-au adaptat, astfel ca preturile la locuintele in zone premium ale Capitalei sunt acum mult mai rezonabile fata de anii anteriori. Daca in 2007 vorbeam de 4.000 pana la chiar 7.000 EUR/m.p. construit, acum putem vorbi de un pret care porneste de la 2.200 EUR/ m.p.”, adauga Mihai Dumitrescu, managing partner, Crosspoint Real Estate.

Crosspoint este una dintre cele mai experimentate case de investitii de pe piata romaneasca, cu portofolii totale gestionate pana in prezent de peste 500 mil. EUR si peste 300 de mari proiecte locale si internationale.

Fondat in 2005, Crosspoint ofera, prin diviziile de Investment Banking si Real Estate, servicii sofisticate de tranzactionare si consultanta pentru domeniul imobiliar, cat si solutiile financiare necesare marilor investitori.

Crosspoint Real-Estate este reprezentant exclusiv pentru Romania al Leading Real Estate Companies of the World (LeadingRE),  o retea internationala de prestigiu care include peste 500 de companii din domeniul imobiliar, ce realizeaza la nivel mondial tranzactii anuale in valoare de circa 250 mld. EUR.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkz
6zl3Ep Very neat blog article.Thanks Again. Will read on...
crorkz
Y81YvY Fantastic blog post. Fantastic.
matzcrorkz
JlfWxQ I loved your blog post.Much thanks again. Much obliged.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar