transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-08-2019 0 lei 0 lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Servicii seo

Curierat rapid Bucuresti

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-05-2014

Green Court Bucharest - prima faza a proiectului, finalizata in proportie de 80%

Green Court Bucharest - prima faza a proiectului, finalizata in proportie de 80%

Green Court Bucharest, primul proiect dezvoltat de către Skanska în România, prinde contur. După aproximativ un an de la începerea constructiei, structura si fatada clădirii A sunt deja terminate, ceea ce înseamnă că prima fază a proiectului Green Court Bucharest este finalizată în proportie de 80%.

Dezvoltarea proiectului evoluează într-un ritm rapid, astfel încât prima fază va fi finalizată, conform planului, în Q4 2014.

„Observ cu bucurie că Green Court Bucharest se dezvoltă tot mai mult pe zi ce trece si sunt nerăbdător să finalizăm. Proiectul are toate premizele pentru a avea succes, iar feedback-ul pe care îl avem până acum din piată este unul foarte bun. Green Court Bucharest le va oferi clientilor nostri spatii de birouri personalizate, adaptabile, care vor spori productivitatea si satisfactia angajatilor. Având deja primul client anuntat, cât si negocieri avansate cu alte mari companii, suntem pe drumul cel bun, astfel incât, până la deschiderea oficială, întreaga clădire să fie complet  închiriată.”, afirmă Marcin Łapiński, Presedintele Skanska Property România.

Aproape 350 de angajati lucrează pentru prima fază a proiectului Green Court Bucharest si, până în momentul de fată, au fost folositi 25.

000 m3 de beton, aproximativ 11.000 m2  de sticlă pentru fatadă si 3.200 tone de otel beton. 

„Evolutia rapidă a lucrărilor la Green Court Bucharest se datorează oamenilor exceptionali care lucrează pe santier. Am alcătuit o echipă valoroasă de experti, 100% români, care lucrează pentru a aduce acest proiect la standardele de constructie si dezvoltare Skanska. Există o sinergie bună pe santier, iar lucrările continuă într-un ritm care ne ajută să ne tinem promisiunea de a livra la timp clădirea A, în Q4 2014”, adaugă Richard Burleigh, Presedintele Skanska Construction România.

Odată finalizată, clădirea A va oferi un spatiu total închiriabil de 19.500 m2 din totalul de 52.000 m2 ai întregului proiect. Fiecare clădire a proiectului va avea 12 niveluri supraterane si trei subterane. Urmând standardul celorlalte clădiri dezvoltate de Skanska, ansamblul de birouri va fi certificat LEED Gold.

Green Court Bucharest înglobează numeroase solutii ecologice, care vor minimiza impactul clădirii asupra mediului înconjurător si vor reduce costurile operationale. Tehnologiile moderne, printre care fatada eficientă din punct de vedere  energetic  si sistemul de iluminat echipat cu senzori de miscare si de intensitate, vor garanta un mediu de lucru confortabil. De asemenea, vor fi disponibile locuri speciale de parcare pentru biciclete, o curte interioară cu Wi-Fi gratuit si statii de încărcare pentru masinile electrice.

Zona în care este dezvoltat proiectul Green Court Bucharest oferă acces facil la transportul în comun si către aeroport. În apropierea sa se află restaurante si mall-uri.

Skanska România este un dezvoltator de clădiri ecologice de birouri destinate creării unor medii favorabile cresterii economice si stimulării afacerilor. Compania si-a început activitatea în România în anul 2011 si face parte din Grupul Skanska, lider mondial în dezvoltare imobiliară si constructii. Proiectele Skanska România oferă spatii de birouri realizate la cele mai înalte standarde de calitate în locatii cheie care asigură atât succesul cât si satisfactia clientilor si a investitorilor. Toate proiectele dezvoltate de Skanska România vor  parcurge  procesului de certificare LEED pentru a confirma respectarea principiilor dezvoltării sustenabile, ale eficientei energetice optime si ale asigurării unui mediu superior de lucru.

Skanska Commercial Development Europe dezvoltă cladiri de birouri, proiecte logistice si comerciale.  Operatiunile Skanska sunt concentrate in marile zone metropolitane din Republica Cehă, Ungaria, România si Polonia. Skanska Commercial Development Europe este împărtită în patru companii locale – Skanska Property Republica Cehă, Skanska Property România, Skanka Property Ungaria si Skanska Property Polonia. Mai multe informatii despre Skanska Commercial Development Europe se pot obtine de la www.Skanska.com/property.

Skanska este una dintre cele mai mari companii de dezvoltare imobiliara si constructii din lume, cu expertiză în constructia si dezvoltarea proiectelor comerciale si rezidentiale precum si în parteneriate public-private. Bazându-se pe experienta sa globală, obiectivul Skanska este acela de fi optiunea numărul 1 a clientilor în domeniul solutiilor ecologice. Grupul Skanska  are în prezent  57,000 de angajati în pietele pe care activează in Europa, Statele Unite si America Centrală. Skanska a înregistrat în 2012 venituri totale in valoare de 132 miliarde coroane suedeze (15.8 miliarde Euro).

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar