transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-08-2019 0 lei 0 lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Servicii seo

Curierat rapid Bucuresti

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-03-2014

Intesa Sanpaolo Bank si-a relocat activitatea din Bucuresti in complexul Art Business Center

Intesa Sanpaolo Bank si-a relocat activitatea din Bucuresti in complexul Art Business Center

Începând din data de 24 martie 2014, sediul secundar al Intesa Sanpaolo Bank din Bucuresti se va reloca si va functiona într-o nouă locatie, cladirea Art Business Center, situată pe strada Nicolae Caramfil, nr. 85A. La noua adresă vor functiona alături de bancă si Intesa Sanpaolo Leasing Romania IFN SA, dar si subsidiara locală Intesa Sanpaolo Card. Intesa Sanpaolo va ocupa integral etajul 4 din Art Business Center, pe o suprafată de circa 3.500 metri pătrati care va gazdui circa 150 de angajati.

În noul sediu Intesa Sanpaolo Bank din Bucuresti îsi va desfăsura activitatea o parte din conducerea executivă a băncii si forta comercială (toate departamentele de business inclusiv corporate&retail, work-out, planificare comercială, credite, organizare, audit, juridic, etc). Intesa Sanpaolo Bank este prima companie care a închiriat spatiu în Art Business Center, o clădire modernă de birouri clasa A ce cuprinde spatii extinse tip open-office, săli de întâlnire, dar si parcare subterană pentru angajati si clienti. Începând cu 7 aprilie 2014 la parterul clădirii va functiona si o sucursală Intesa Sanpaolo Bank si un bancomat (ATM) propriu.

Relocarea sediului secundar în zona de Nord a Capitalei a intervenit în contextul nevoilor în crestere de spatiu suplimentar si de reunire în aceeasi incintă a diferitelor subsidiare si puncte de lucru. Astfel Intesa Sanpaolo Bank îsi eficientizează operatiunile sale locale prin consolidarea activitătilor comerciale si prin optimizarea fluxurilor de lucru, ce vor avea un efect pozitiv si asupra costurilor operationale.Banca Intesa Sanpaolo Bank, este subsidiara locală a Intesa Sanpaolo, unul dintre cele mai importante grupuri bancare internationale, printre liderii din Europa, ce oferă servicii pentru 20 milioane de clienti. Cu o istorie de peste 400 de ani, Grupul este prezent în Europa Centrală si de Est, în Orientul Mijlociu si în Africa de Nord, cu peste 1.500 de unităti ale subsidiarelor Intesa Sanpaolo, ce operează în 12 tări din regiune.

Pe piata locală, Banca Intesa Sanpaolo Bank are o retea natională de 76 unităti, circa 800 de angajati si active totale de peste 5 miliarde lei. Intesa Sanpaolo Bank România oferă propriilor clienti o gamă completă de produse bancare, garantând un serviciu de înaltă calitate pentru toate segmentele de clientelă (retail, IMM si corporate).

Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul bancii www.intesasanpaolobank.ro, în orice unitate teritorială Intesa Sanpaolo Bank sau apelând gratuit Serviciul suport clienti la Tel Verde 0800.800.888.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Janeth
buona sera a tutti minchia rlggaoli!!!fan_ulo a loro. Gianca!!ma sottoce28099c3a8 18350 come obiettivo niente in mezzo?grazie .Ma cosc3ac il T+1 si mette negativo negativitc3a0 fino a scadenza?tranne outside da tenere sempre in considerazione ciao a tuttivi leggo sempre e280a6e280a6pure voto eh!! grazie GIANCA
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar