transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-08-2019 0 lei 0 lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Servicii seo

Curierat rapid Bucuresti

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-04-2014

One Floreasca Lake, nominalizat la competitia internationala organizata de Financial Times

One Floreasca Lake, nominalizat la competitia internationala organizata de Financial Times

Proiectul rezidential One Floreasca Lake, dezvoltat de compania One United Properties în zona de nord a Bucurestiului, a fost nomizalizat  în cadrul celei de-a 11-a editii a Central & Eastern European Real Estate Quality Awards (CEEQA), desfăsurată pe 8 aprilie 2014, la Varsovia.

Competitia CEEQA este organizată de către CEE Insight Forum în parteneriat cu ziarul „Financial Times" si reprezintă  unul dintre cele mai importante evenimente de real estate din Europa, la care participă anual peste 600 de companii, din peste 40 de tări. Premiile CEEQA au ca scop recunoasterea excelentei în afaceri si sunt considerate cel mai respectat instrument de monitorizare a performantei pietei imobiliare.

One Floreasca Lake a fost nominalizat la categoria „Hotel, Leisure & Residential Development of the Year”. Pe lista finală au intrat 10 proiecte din Ungaria, Cehia, Polonia, Ucraina, Bulgaria si România. One Floreasca Lake este singurul proiect rezidential din România care a ajuns pe lista finalistilor în cadrul galei CEEQA 2014, certificând faptul ca reprezintă cea mai bună dezvoltare din segment, la nivel local.

„Acestă nominalizare reprezintă atât o recunoastere oficială a celor aproape opt ani de experientă ai fondatorilor One United Properties, cât si a calitătii proiectului One Floreasca Lake”, a declarat Mike Costache, Partener în cadrul One United Properties.

Amplasat pe malul lacului Floreasca, proiectul rezidential One Floreasca Lake are o suprafată de 15.000 de metri pătrati construiti si totalizează 66 de apartamente, dispuse  în trei blocuri cu patru etaje.

Primele două imobile, cu 42 de apartamente, au fost vândute până la finalizarea acestora în 2013, iar cel de-al treilea bloc, cu 24 de apartamente, urmează să fie livrat la jumătatea anului viitor.


În prezent, One United Properties mai are în dezvoltare proiectul rezidential Madrigalului Residence, amplasat pe marginea lacului Băneasa. Cele 14 apartamente ale proiectului vor fi finalizate în toamna acestui an si totalizeaza 4.000 de metri pătrati construiti.

Compania One United Properties a fost înfiintată în anul 2007 de către Andrei Diaconescu si Victor Căpitanu, doi dintre fondatorii companiei Capital Partners, desemnată „compania bancară de investitii a anului 2013 în România” de către publicatia internatională Acquisition International.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar