transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Servicii seo

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-06-2014

Orange Romania inchiriaza 13.700 mp in Green Court Bucharest cladirea ajunge la un grad de ocupare de 90%

Orange Romania inchiriaza 13.700 mp in Green Court Bucharest  cladirea ajunge la un grad de ocupare de 90%

Skanska, unul dintre cele mai importante grupuri de constructii si dezvoltări imobiliare din lume,  îi ureaza bun venit lui Orange România în cadrul primului proiect dezvoltat de către companie în Bucuresti. Cel mai mare operator telecom din tară închiriază 8 etaje din clădirea A, ocupând 13.700 mp.

În noua locatie, Orange România va avea peste 1500 de angajati. Procesul de relocare va începe în toamna acestui an, astfel încât rata de ocupare a clădirii A din Green Court Bucharest va ajunge la 90%. Tranzactia a fost mediată de către BNP Paribas.

În conditiile în care clădirea A din Green Court Bucharest este aproape complet închiriată, avansează în ritm rapid si lucrările la clădirea B, ce va fi finalizată în semestrul al doilea din 2015.

„Relocarea Orange România în Green Court Bucharest reprezintă un important vot de încredere în proiectul nostru si sunt bucuros că putem colabora cu una dintre cele mai mari companii de pe piata din România. Decizia luată de Orange demonstrează faptul că Skanska merge în directia potrivită, concentrându-se pe crearea de spatii de lucru prietenoase si sănătoase. Pentru ambele companii satisfactia angajatilor este un factor extrem de important, de aceea punem accent pe facilitătile oferite de proiect si pe solutiile sustenabile folosite în dezvoltarea acestuia.

”, spune Marcin Lapinski, Presedinte Skanska Property România.

“Sunt bucuros că birourile noastre se vor muta curând în clădirea dezvoltată de Skanska în zona Barbu Văcărescu. Angajatii nostri vor avea parte de spatii de întâlnire si socializare, birouri open space si numeroase facilităti care vor încuraja schimbul de idei si colaborarea între echipe, subliniind astfel cultura noastră organizatională deschisă si prietenoasă. Toate acestea sunt integrate într-o clădire ecologică, ce respectă abordarea noastră din punct de vedere CSRsi care ne oferă conditii de muncă excelente si un mediu sănătos.”, spune Jean-Francois Fallacher, CEO Orange Romania.

Green Court Bucharest este un complex de birouri clasa A ce oferă un spatiu total de 52.000 mp, în 3 clădiri, fiecare cu 12 etaje si 3 nivele de parcare subterană. Green Court Bucharest oferă beneficii precum: parcare si facilităti pentru biciclisti (vestiare si dusuri), curte interioară cu Wi-Fi.

Green Court Bucharest este dezvoltat folosind tehnologie verde si solutii sustenabile cum ar fi fatada eficientă din punct de vedere energetic, aport crescut de aer proaspăt pentru un mediu de lucru sănătos, sistemele de iluminat eficiente energetic, echipate cu senzori de miscare si de intensitate sau statiile de încărcare pentru masinile electrice.

Proiectul va fi certificat LEED Gold si le va oferi chiriasilor cel mai înalt grad de confort, unul dintre cele mai eficiente si versatile spatii de lucru din Bucuresti si standarde excelente de calitate.

Skanska România este un dezvoltator de clădiri ecologice de birouri destinate creării unor medii favorabile cresterii economice si stimulării afacerilor. Compania si-a început activitatea în România în anul 2011 si face parte din Grupul Skanska, lider mondial în dezvoltare imobiliară si constructii. Proiectele Skanska România oferă spatii de birouri realizate la cele mai înalte standarde de calitate în locatii cheie care asigură atât succesul cât si satisfactia clientilor si a investitorilor. Toate proiectele dezvoltate de Skanska România vor  parcurge  procesul de certificare LEED pentru a confirma respectarea principiilor dezvoltării sustenabile, ale eficientei energetice optime si ale asigurării unui mediu de lucru superior .

Skanska Commercial Development Europe dezvoltă cladiri de birouri, proiecte logistice si comerciale.  Operatiunile Skanska sunt concentrate în marile zone metropolitane din Republica Cehă, Ungaria, România si Polonia. Skanska Commercial Development Europe este împărtită în patru companii locale – Skanska Property Republica Cehă, Skanska Property România, Skanka Property Ungaria si Skanska Property Polonia. Mai multe informatii despre Skanska Commercial Development Europe se pot obtine de la www.Skanska.com/property.

Skanska este una dintre cele mai mari companii de dezvoltare imobiliară si constructii din lume, cu expertiză în constructia si dezvoltarea proiectelor comerciale si rezidentiale precum si în parteneriate public-private. Bazându-se pe experienta sa globală, obiectivul Skanska este acela de fi optiunea numărul 1 a clientilor în domeniul solutiilor ecologice. Grupul Skanska  are în prezent  57,000 de angajati în pietele pe care activează în Europa, Statele Unite si America Centrală. Skanska a înregistrat în 2012 venituri totale în valoare de 132 miliarde coroane suedeze. 

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar