transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-08-2019 0 lei 0 lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Servicii seo

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-04-2014

Prologis - Dezvoltatorul Industrial al Anului 2014, in cadrul Galei de Decernare a Premiilor pentru Calitate in Imobiliare in Europa Centrala si de Est

Prologis - Dezvoltatorul Industrial al Anului 2014, in cadrul Galei de Decernare a Premiilor pentru Calitate in Imobiliare in Europa Centrala si de Est

Prologis, Inc., lider mondial în detinerea, operarea si dezvoltarea de spatii imobiliare industriale, a fost desemnat „Dezvoltatorul Industrial al Anului 2014” în cadrul Galei de Decernare a Premiilor pentru Calitate în Imobiliare în Europa Centrală si de Est (CEE Real Estate Quality Awards - CEEQA) organizată de CEE Insight Forum. Premiile au fost decernate în cadrul Galei CEEQA care a avut loc la Varsovia, în Polonia, pe 8 aprilie.

Premiile CEEQA se organizează în fiecare an pentru a recunoaste excelenta în investitiile imobiliare comerciale în 18 tări si pentru a prezenta realizările acestui sector întregii comunităti internationale de afaceri. Toate aspectele legate de jurizarea premiilor sunt supervizate si auditate de firma de consultantă Deloitte.

Anul acesta, opt mari dezvoltatori industriali din Europa Centrală si de Est au fost nominalizati la titlul de „Dezvoltatorul Industrial al Anului”. Ben Bannatyne, managing director, Prologis, Europa Centrală si de Est, a acceptat premiul în numele companiei.

“Premiile CEEQA reprezintă o recunoastere a realizărilor din domeniul imobiliar din Europa Centrală si de Est, în care segmentul imobiliar industrial este doar o parte”, a explicat Bannatyne. “Este o adevărată onoare să atingem acest nivel de vizibilitate, care reprezintă o dovadă a tuturor eforturilor depuse de echipa noastră într-un context economic nu tocmai ideal. Trebuie să îi felicit pe toti colegii mei pentru acest succes remarcabil”.Cea de-a 11-a Gală CEEQA a atras peste 600 de profesionisti în domeniul imobiliar din peste 40 de tări. Premiile au fost decernate în 26 de categorii, iar listele de nominalizati au fost anuntate în cadrul târgului imobiliar MIPIM de la Cannes de la mijlocul lunii martie.

Prin implicarea sa activă în cinci tări din regiune (Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia si România) si un portofoliu care totalizează peste 3,6 milioane de metri pătrati, Prologis este principalul operator de spatii de distributie în Europa Centrală si de Est (date valabile la 31 decembrie 2013).

Prologis, Inc., este lider mondial în detinerea, operarea si dezvoltarea de spatii industriale, concentrat pe pietele globale si regionale din America, Europa si Asia. La 31 decembrie 2013, Prologis detinea sau avea investitii, integral sau prin co-investitii, în proprietăti si proiecte de dezvoltare estimate în total la aproximativ 52,9 milioane de metri pătrati în 21 de tări. Compania închiriază spatii de distributie moderne unui număr de peste 4.500 de clienti, care includ producători, retaileri, companii de transport, furnizori terti de servicii logistice si alte companii.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Hannah
Websites we think you should visit we like to honor many other ineetnrt sites on the web, even if they aren’t linked to us, by linking to them. Under are some webpages worth checking out
crorkz matz
PfGaVQ A round of applause for your post.Really thank you!
matzcrorkz
UOFvuL This is one awesome blog.Really thank you! Will read on...
crorkz matz
Mwd7WV Thanks for the blog.Really thank you! Much obliged.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar